Ποδόσφαιρο

Οι «συναντήσεις» Άρη και Τζοβάρα – Σε ποιους αγώνες έχει «σφυρίξει» ο ρέφερι από τη Φθιώτιδα

Ο Γιώργος Τζοβάρας «σφυρίζει» τον σημερινό αγώνα του Άρη κόντρα στον Ατρόμητο για την 24η αγωνιστική, ένας διαιτητής όπου έχει βρεθεί στον δρόμο της ομάδας τόσο ως βασικός διαιτητής αλλά και στη θέση του VARίστα.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη συνάντηση έγινε τη σεζόν 2018-19 όταν ο Άρης επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία και αντιμετώπιζε για την 2η αγωνιστική την Λάρισα. Οι “κιτρινόμαυροι” είχαν ως έδρα εκείνη την ημέρα το Καυταντζόγλειο λόγω κάποιων εργασιών στο Χαριλάου με τον διαιτητή από τον σύνδεσμο Φθιώτιδας να “σφυρίζει” και τον Άρη να παίρνει τη δεύτερη νίκη του με 2-0 αυτή τη φορά με τα γκολ των Ντιγκινί και Ματέο Γκαρσία.

Λίγους μήνες μετά, τον Δεκέμβριο ο Άρης υποδεχόταν τον Παναθηναϊκό με τον Τζοβάρα βασικό διαιτητή και έναν αγώνα για… γερά νεύρα με τους γηπεδούχους να χάνουν πέναλτι, να ευστοχούν στο επόμενο και εν τέλει στην τελευταία φάση του αγώνα ο διαιτητής να καταλογίζει (λανθασμένα) πεάνλτι υπέρ των “πρσασίνων” και το ματς να λήγει τελικά 1-1.

Την επόμενη χρονιά, ο Τζοβάρας βρέθηκε δύο φορές σε αγώνα του Άρη, μάλιστα και οι δύο φορές ήταν σε αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Πιο συγκεκριμένα στις 6 Οκτωβρίου ο 36χρονος ήταν βασικός διαιτητής στον αγώνα του Άρη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι “κιτρινόμαυροι” ηττήθηκαν με 1-2 αλλά όλοι θυμούνται την πολύ κακή διαιτησία του Τζοβάρα με πολλά σφυρίγματα και τον Άρη και ένα γκολ των φιλοξενούμενων όπου… ο ίδιος μέτρησε κανονικό γκολ ενώ ήταν ξεκάθαρο χέρι του παίκτη των “ερυθρόλευκων” (ορθώς ακυρώθηκε από το VAR).

Στις 19 Ιανουαρίου 2020 ο Τζοβάρας ξανασφύριξε τον αγώνα εκτός έδρας αυτή τη φορά με τον Άρη να ηττάται με 4-2 ωστόσο για άλλη μια φορά τα λάθη του διαιτητή όταν ολοφάνερα τόσο ως προς τις κάρτες αλλά και ως προς το ακυρωθέν γκολ του Άρη.

Ως VARίστας, ο διαιτητής από τον σύνδεσμο Φθιώτιδας βρέθηκε δύο φορές σε αγώνα Άρη, την πρώτη κόντρα στον Ατρόμητο την 1η Μαρτίου 2020 για το πρωτάθλημα (ο Άρης ηττήθηκε με 1-2) και άλλη μια φέτος στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button