Απόψεις

Οι συγκρίσεις μιλούν και «ξεγυμνώνουν»

Αυτή η Κυριακή που πέρασε δύσκολα θα ξεχαστεί από το μυαλό μας για πολλούς λόγους. Αν όμως μπορούμε να ξεχωρίσουμε μερικές όμορφες στιγμές της οικογένειας του Άρη σε σχέση με άλλες… άλλων, τότε διακρίνουμε ένα επίπεδο.

Μπορεί να γίνει αποδεκτό από όλους πως αυτή η Κυριακή δεν ήταν συνηθισμένη με άλλες. Από νωρίς το απόγευμα, μέχρι αργά το βράδυ, οι συγκινήσεις, οι χαρές και τα νεύρα ήταν τα κύρια συστατικά.

Αυτήν την Κυριακή ο Άρης έδειξε επίπεδο, ότι είναι μια οικογένεια, προσφέρει όμορφες στιγμές στο πανελλήνιο σε αντίθεση με άλλους…

Ας πούμε αρχικά τι προσέφερε ο Άρης σήμερα

Παρότι το «κιτρινόμαυρο» μπάσκετ είναι σε πολύ κακή κατάσταση και έχει ρεκόρ 1-6 στο πρωτάθλημα, πάνω από 4.000 φίλοι της ομάδας έδωσαν «βροντερό παρών» στο Αλεξάνδρειο, δημιούργησαν πανέμορφη ατμόσφαιρα και συνέβαλαν στη νίκη της ομάδας τους κόντρα στο 3ο Περιστέρι.

Στο ίδιο ματς, είδαμε πολύ όμορφες εικόνες με τον Λευτέρη Μποχωρίδη να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά το σοβαρό τραυματισμό του, να κάνει ένα εκπληκτικό παιχνίδι και να αγκαλιάζει τη μητέρα του, που «λύγισε» από συγκίνηση.

Για να πάμε και στο ποδόσφαιρο, οι «κίτρινοι» αγωνιστικά έδειξαν ένα καλό πρόσωπο, έπαιξαν οργανωμένοι, με καθαρό μυαλό και έκαναν ευκαιρίες. Αντίθετα, οι παίκτες της ΑΕΚ έπαιζαν «σκληρά», έκαναν «τσαμπουκάδες» εκτός φάσης και δεν τιμωρούνταν.

Η νίκη ήταν πολύ κοντά για τον Άρη, όμως οι διαιτητικές αποφάσεις του Ευαγγέλου ήταν κάκιστες και αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα.

Επιπλέον, ο Άρης «προέβαλε» στο πανελλήνιο, τον Αποστόλη Τσιλιγγίρη, έναν νεαρό τερματοφύλακα που έκανε το πρώτο του «βήμα» ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Σαν να μην έφτανε αυτό, βραβεύτηκε και ως MVP του παιχνιδιού.

Βραβεύτηκε ως MVP ο Τσιλιγγίρης στο ντεμπούτο του (photo)

Από την άλλη, στην ΑΕΚ δεν το σεβάστηκαν ούτε αυτό, με τον αρχηγό τους, Πέτρο Μάνταλο να ευστοχεί σε ένα… περίεργο πέναλτι και να πανηγυρίζει προκλητικά μπροστά στον 19χρονο γκολκίπερ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button