Μπάσκετ

Οι… πρώην: O Γκετσεβίτσιους βρήκε τον εαυτό του και έφτασε στους «4» την Λιθουανία

To YellowRadio.gr με το τέλος της σεζόν ασχολείται με το τι έκαναν όσοι ποδοσφαιριστές και μπασκεμπολίστες του Άρη αποχώρησαν τους τελευταίους 12 μήνες.

Στην επιστροφή του στην Λιθουανία ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους παρουσίασε μία εικόνα εντελώς διαφορετική από αυτήν που είχε στην Θεσσαλονίκη.

Ο έμπειρος σουτέρ βρέθηκε στην Γιουβέντους η οποία έτρεξε φέτος ένα διαφορετικό πρότζεκτ, πιστεύοντας μεταξύ άλλων και στον δύο φορές νικητή της Euroleague, Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους.

Εκείνος δεν απογοήτευσε όσους τον πίστεψαν. Σκόραρε δύο εικοσάρες στα τέσσερα πρώτα ματς με την νέα του ομάδα ενώ σκόραρε μέχρι και 29 πόντους (6/10 τρίποντα, 11 βολές) σε μία νίκη της ομάδας του απέναντι στην Πριενάι.

Συνολικά είχε 11,3 πόντους και 3,9 ασίστ με 38% στα τρίποντα και και 90% στις βολές (11% παραπάνω σε σχέση με αυτά που είδαμε στον Άρη). Αυτά τα νούμερα έστειλαν την ομάδα του στην τέταρτη θέση της βαθμολογία, και στον δεύτερο γύρο των πλέι-οφ.

Εκεί ήρθε ο αποκλεισμός με 3-0 κόντρα στην Ζαλγκίρις, η οποία είναι το ακλόνητο φαοβρί για την κατάκτηση της φετινής LKL.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button