Ποδόσφαιρο

Οι… πρώην: Υποβιβασμός και Ευρώπη για τον Σόουζα

To YellowRadio.gr με το τέλος της σεζόν ασχολείται με το τι έκαναν όσοι ποδοσφαιριστές του Άρη αποχώρησαν τους τελευταίους 12 μήνες.

Στην Ρουμανία βρήκε την επόμενη του στέγη μετά την αποχώρηση από τον Άρη ο Ούγκο Σόουζα. Ο Πορτογάλος συμφώνησε με την Άστρα Γκιόργκιου σε μία ιδιαίτερη σεζόν.

Εκεί έπαιξε κατά βάση ως δεξί μπακ, ενώ χρησιμοποιήθηκε (λιγότερο) ως στόπερ και (πολύ λιγότερο) ως αριστερός οπισθοφύλακας. Βοήθησε την ομάδα του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στο κύπελλο, μετρώντας 22 συμμετοχές με μία ασίστ και ένα γκολ.

Για αδιευκρίνιστους λόγους δεν έπαιξε στα πλέι άουτ (όπου η βαθμολογία ξεκινάει πάλι από το μηδέν) με την ομάδα του να υποβιβάζεται, ενώ αγωνίστηκε στον τελικό του κυπέλλου με την ομάδα του να χάνει το τρόπαιο στην παράταση.

Ο ίδιος πάντως συμφώνησε για δύο χρόνια στην Σέπσι, η οποία την ερχόμενη σεζόν θα συμμετέχει στην νέα διοργάνωση του Europa Conference League.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button