Μπάσκετ

Οι… πρώην: Τα υπονοούμενα της Νεπτούνας για τον Γουίβερ και η επιστροφή στην Πολωνία

Με τον Κάιλ Γουίβερ συνεχίζει το YellowRadio.gr το αφιέρωμα του στους πρώην αθλητές της ομάδας.

Έκανε όνομα στους Θάντερ, στα πρώτα χρόνια που βρέθηκε η ομάδα στην Οκλαχόμα. Ήρθε στην Ευρώπη το 2011 για λογαριασμό της Άλμπα Βερολίνου ενώ με τον Άρη συμφώνησε το 2017.

Τι έκανε στον Άρη:

Ίσως την χειρότερη πορεία του σε Ευρωπαϊκά γήπεδα. Σκόραρε 4 πόντους ανά αγώνα με 38% στα τρίποντα και 23% στα δίποντα στους 10 αγώνες που πρόλαβε να παίξει στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Τι έκανε μετά τον Άρη:

Αρχικά πήγε στην Λιθουανία για παίξει στην Νεπτούνας. Οι αριθμοί του ήταν βελτιωμένοι αλλά την χρονιά δεν την ολοκλήρωσε στην Λιθουανία.

Μάλιστα η πορεία του στην Νεπτούνας ολοκληρώθηκε με μία ανακοίνωση της ομάδας που άφηνε υπονοούμενα για την συμπεριφορά του παίκτη.

Φέτος επέστρεψε στην Πολωνία και την Τορούν, με την οποία την σεζόν 2016-17 έφτασε μέχρι τα τελικά του πρωταθλήματος.

Η πορεία του ίδιου πάντως δεν ήταν η ίδια σε σχέση με το προηγούμενο πέρασμα του, καθώς έως την διακοπή είχε 5 πόντους με 40% στα δίποντα και 30% στα τρίποντα.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button