Μπάσκετ

Οι… πρώην: Στους Γουόριορς εδώ και τρία χρόνια ο Άαρον Μάιλς!

Τα ίχνη του Άαρον Μάιλς μετά την αποχώρηση του από τον Άρη ακολουθεί το YellowRadio.gr συνεχίζοντας το αφιέρωμα του στους πρώην παίκτες της ομάδας.

Μετά από μία εξαιρετική σεζόν σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα με τον Πανιώνιο ο Άρης απέκτησε τον Άαρον Μάιλς λίγο πριν το ξεκίνημα της σεζόν 2009-10.

Τι έκανε στον Άρη:

Αρχικά ένα εκρηκτικό ξεκίνημα. Σκόραρε 27 πόντους στο ντεμπούτο του απέναντι στον Ολυμπιακό με 6-11 δίποντα, 1-2 τρίποντα, 12-14 βολές, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Δυστυχώς δεν συνέχισε με τον ίδιο τρόπο έχοντας 7 πόντους μ.ο. στο πρωτάθλημα και 7,8 δυο Γιούροκαπ.

Τι έκανε μετά τον Άρη:

Έμεινε τρία χρόνια στην Κρύλια και την VTB League όπου μεταξύ άλλων κατέκτησε το Eurochallenge την σεζόν 2012-13, όταν βρέθηκε και στην έκτη θέση της VTB.

Ακολούθησε μία χρονιά στην Λοκομοτίβ Κούμπαν όπου είχε 4,9 πόντους σε πρωτάθλημα και Γιούροκαπ μέχρι να αποχωρήσει τον Ιανουάριο, όταν είχε με την ομάδα του μάλιστα 9/9 στην Ευρώπη!

Τον Ιανουάριο το 2015 αποχώρησε από την Κούμπαν και κρέμασε τα παπούτσια του, για να στραφεί στην προπονητική.

Το 2017 ανέλαβε μάλιστα την δεύτερη ομάδα τους Γουόριορς, τους Σάντα Κρουζ Γουόριορς ενώ μετά από δύο σεζόν πήρε… προαγωγή στην πρώτη ομάδα σαν προπονητής βελτίωσης παικτών.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button