Μπάσκετ

Οι… πρώην: Στην δεύτερη θέση της Ευρώπης ο Μάρσαλ αλλά σε άλλη διοργάνωση!

Στα όσα πέτυχε ο Σιν Μάρσαλ μετά την αποχώρηση του από τον Άρη αναφέρεται σήμερα το YellowRadio.gr συνεχίζοντας το αφιέρωμα του στους πρώην παίκτες της ομάδας.

Μετά από μία τετραετία στο Boston College ο Σιν Μάρσαλ αποφάσισε να έρθει στον Άρη την σεζόν 2008-09.

Τι έκανε στον Άρη:

Είχε περισσότερους από 10 πόντους ανά παιχνίδι, με καλά ποσοστά. Συγκεκριμένα στην Ευρώπη είχε 46% στα δίποντα και 37% στα τρίποντα.

Σκόραρε δύο φορές 20 πόντους, απέναντι σε Λάρισα και Ολυμπιακό.

Τι έκανε μετά τον Άρη:

Μία αξιοπρεπέστατη καριέρα στην Ευρώπη. Έπαιξε δύο χρονιές στην Ντιζόν με 14,7 και 11,7 πόντους ανά αγώνα αντίστοιχα πριν ανοίξει το κεφάλαιο Τουρκία.

Στην Τουρκική λίγκα αγωνίστηκε συνολικά 5 χρόνια με τέσσερις διαφορετικές ομάδες. Θα θυμάται σίγουρα την σεζόν 2014-15 όταν με την Τραμπζοσπόρ κατέληξε στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος της Τουρκίας ενώ έφτασε έως την… δεύτερη θέση της Ευρώπης. Όχι όμως στην Ευρωλίγκα ή το Γιούροκαπ αλλά στο Γιουροτσάλεντζ!

Σε εκείνον τον τελικό η ομάδα του ηττήθηκε απέναντι στην Γαλλική Ναντέρ με σκορ 63-64.

Αγωνίστηκε ακόμη σε Γερμανία και Β’ Γαλλίας ενώ η πιο παραγωγική του χρονιά ήταν το 2013-14 με την φανέλα της Αλιάγρα όταν σκόραρε 21 πόντους κατά μέσο όρο με 48,5% στα δίποντα και 41% στα τρίποντα.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button