Ποδόσφαιρο

Οι… πρώην: Οι πέντε που έπαιξαν σε Ελλάδα και Κύπρο

To YellowRadio.gr με το τέλος της σεζόν ασχολείται με το τι έκαναν όσοι ποδοσφαιριστές του Άρη αποχώρησαν τους τελευταίους 12 μήνες.

H σειρά άρθρων με αναφορά στα όσα έκαναν οι «πρώην» του Άρη κλείνει σήμερα, με μία γρήγορη ματιά στην πεντάδα παικτών που έπαιξαν σε Ελλάδα και Κύπρο τους τελευταίους 12 μήνες.

Την καλύτερη σεζόν από τους πέντε έκανε μακράν ο Νικολά Ντιγκινί. Ο Γάλλος σκόραρε 18 γκολ σε 35 παιχνίδια, έχοντας όμως τραυματισμό στο τέλος της σεζόν, και βλέποντας από τις κερκίδες την ομάδα του να χάνει το πρωτάθλημα.

Πολύ χειρότερα ήταν τα πράγματα για τον Τσιλιγγίρη. Στην (μακράν) χειρότερη σεζόν του ΑΠΟΕΛ την τελευταία 20ετία πήρε πέντε φορές την ευκαιρία να βρεθεί στον πάγκο, αλλά ούτε μία συμμετοχή.

Σε ότι έχει να κάνει με όσους έμειναν στην Ελλάδα, ο Βέλεθ είχε 25 ματς με δύο γκολ και μία ασίστ, την στιγμή που η ομάδα του δεν πέτυχε τον στόχο της, ενώ έπαιξε αρκετό διάστημα και ως αμυντικό χαφ.

Γεμάτη σεζόν είχε ο Νίκο Μαρτίνες που έπαιξε σε 33 ματς με την φανέλα του Βόλου, δίνοντας δύο ασίστ και σκοράροντας μία φορά, ενώ ο Ντουρμισάι σε 28 παιχνίδια σκόραρε πέντε φορές, με την ομάδα του να υποβιβάζεται στην Super League 2.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button