Ποδόσφαιρο

Οι… πρώην: Επτά ματς, πέντε ήττες και πάγκος για τον Έμαν

To YellowRadio.gr με το τέλος της σεζόν ασχολείται με το τι έκαναν όσοι ποδοσφαιριστές του Άρη αποχώρησαν τους τελευταίους 12 μήνες.

Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχε φανταστεί ο Φαμπιάν Έμαν στην νέα του περιπέτεια μετά την φυγή του από τους κιτρινόμαυρους.

Έπειτα από 1,5 χρόνο στον Άρη ο Αυστριακός τερματοφύλακας έφυγε από τους κιτρινόμαυρους τον Ιανουάριο του 2020 για να πάει στην δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας και την Βέντισελ.

Εκεί έκανε ένα ονειρικό ντεμπούτο κόντρα στην Έσμπιεργκ, αλλά τα πράγματα δεν συνέχισαν το ίδιο καλά. Δέχθηκε 11 τέρματα στα επόμενα έξι παιχνίδια με την ομάδα του να παίρνει μόλις έναν βαθμό, με αποτέλεσμα να χάσει την φανέλα του βασικού.

Η αλλαγή τερματοφύλακα (μεταξύ άλλων) φάνηκε να βοηθάει την Βέντισελ που έχει μόλις μία ήττα από εκείνη την στιγμή και έχει ανατρέψει τα δεδομένα για την παραμονή στην κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι πλην ενός, όλα τα ματς του Έμαν ήταν για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος σε αντίθεση με την συνέχεια η οποία βρήκε την ομάδα του στην διαδικασία των πλέι-άουτ και -προφανώς- απέναντι σε πιο αδύναμους αντιπάλους.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button