ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Οι μάσκες πέφτουν ξανά: Ψεύτικα λόγια από έναν ακόμη… προεκλογικό ήρωα

Μία ακόμη απόδειξη για το ότι τα λόγια είναι φτηνά είναι οι δηλώσεις του Κοκκόρη σε… εξυγιαντικό περιβάλλον.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ο λόγος γίνεται για τον “προεκλογικά” Αρειανό Παναγιώτη Κοκκόρη ο οποίος έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο σε γνωστό κανάλι “ασπρόμαυρων” αποχρώσεων.

Ο “κύριος” Κοκκόρης προεκλογικά αγκάλιαζε τον Άρη, διαφήμιζε την Αρειανοσύνη του μπας και μπορέσει να μαζέψει ψήφους και σταματήσει να είναι ο “αιώνιος” υποψήφιος. Προσπάθησε να το παίξει -προεκλογικός- ήρωας μήπως καταφέρει να εκμεταλλευτεί τον Άρη για να πάρει μία θέση.

Μετά και τα χθεσινά έδειξε ξεκάθαρα ότι τα λόγια του δεν έχουν καμία αξία. Πως το μόνο που έχει σημασία είναι η ψήφοι και φυσικά δεν του καίγεται καρφί για τον Άρη.

Δεν είναι όμως η εξαίρεση, δεν σοκάρετε κανείς και φυσικά δεν είναι ο μόνος που το κάνει. Είναι ο κανόνας όλων όσων θεωρούν ότι ο κόσμος είναι ηλίθιος. Όλων όσων θεωρούν ότι με δύο ωραία λόγια μπορούν να κοροϊδεύουν τους πάντες.

Πρέπει πλέον όλη η οικογένεια του Άρη να πάρει τα μήνυμα και να ζητάει ΜΟΝΟ έργα. Όχι άλλη τζάμπα διαφήμιση σε ανθρώπους που γλείφουν τον Άρη για να γίνουν μάγκες και μετά φιλιούνται στο στόμα με όποιον έχει την εξουσία ή τα ρούβλια.

Ο Άρης είναι μία τεράστια ομάδα, με ιστορία και κόσμο που κανένας αστείος δεν μπορεί να κοροϊδεύει και να χρησιμοποιεί.

Σαν Yellow σας το λέμε το λέμε ξεκάθαρα: Δεν δίνουμε δεκάρα για το πόσο Άρης θα δηλώσει ο καθένας. Μετράνε μόνο οι πράξεις, μετράει το ποιος είναι εδώ όταν ο σύλλογος χρειάζεται βοήθεια. Ποιος θα κάνει κάτι περισσότερο από μία τυπική ξύλινη δήλωση. Ποιος θα παλέψει για τις αδικίες που υφίσταται η ομάδα.

Αυτή ήταν άλλωστε η πάγια θέση του σταθμού και για αυτόν τον λόγο δεν δέχθηκε ποτέ να προμοτάρει όσους “Κοκκόρηδες” έλεγαν (προεκλογικά) πράγματα που ηχούσαν ωραία στα αυτιά.

Όσοι νομίζουν ότι μπορούν να εκμεταλλεύονται τον Άρη και να γελάνε με τον κόσμο του πρέπει να καταλάβουν πόσο γελασμένοι είναι οι ίδιοι.

Το να είσαι Άρης δεν είναι μέσο για να πάρει την εξουσία ούτε “όπλο” που θα σου δώσει ψήφους. Είναι κάτι που νιώθεις, και αν πραγματικά το νιώθεις θέλεις να δώσεις και όχι να πάρεις.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button