Ποδόσφαιρο

Οι επεκτάσεις (παρά τις προτάσεις) θετικός οιωνός για το κομμάτι των ανανεώσεων

Σε συμφωνία με τους Γκάμα-Ματίγια-Κόρχουτ ήρθε ο Άρης για το διάστημα του Ιουλίου, κάτι που ενδεχομένως να είναι προάγγελος οριστικής συμφωνίας.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν ως στόχο να κρατήσουν συγκεκριμένους παίκτες από τον φετινό κορμό, με τους Γκάμα, Ματίγια και Κόρχουτ να είναι μέσα σε αυτούς.

Οι τρεις τους συμφώνησαν να επεκτείνουν την συνεργασία τους, και να συνεχίσουν στον Άρη τον Ιούλιο. Με αυτόν τον τρόπο όχι απλά δείχνουν θετική διάθεση αλλά “κλείνουν” πόρτες από άλλες ομάδες.

Σε πρώτη ανάγνωση, σίγουρα η συμφωνία για παραμονή στα επόμενα έξι παιχνίδια δείχνει ότι υπάρχει ένας δίαυλος επικοινωνίας αλλά και μία θετική διάθεση ενόψει της συνέχειας.

Ακόμη όμως πολύ σημαντικό είναι το “timing”. Ότι την ώρα που αρκετές ομάδες ξεκινάν τις προετοιμασίες τους και το “χτίσιμο” του ρόστερ τους, οι συγκεκριμένοι παίκτες αντί να “ψαχτούν” παραμένουν στην ομάδα.

Μάλιστα υπήρχαν προτάσεις (τουλάχιστον) για τους δύο εκ των τριών παικτών, οι οποίες όμως έμειναν στην άκρη, κάτι που αποτελεί θετικό οιωνό και δείχνει ότι και οι ίδιοι οι παίκτες θέλουν να μείνουν στην Θεσσαλονίκη.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button