Μπάσκετ

Οι αριθμοί του Κολοσσός-Άρης

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος παραθέτει στατιστικά στοιχεία από τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ:

«Στη Ρόδο θα ανοίξει το Σάββατο (3/4, 16:00, ΕΡΤ Sports 2 / ERTFLIX) η αυλαία της 20ής αγωνιστική της Stoiximan Basket League, με τον Κολοσσό H Hotels να υποδέχεται τον ΑΡΗ. Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες που την έχουν κρατήσει στις έξι νίκες (6-12) αλλά στη Ρόδο έχει θετικό ρεκόρ (5-3). Οι “κιτρινόμαυροι” ηττήθηκαν την Τετάρτη από τον Προμηθέα και με τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα, έχουν πλέον ρεκόρ 6-13 και 2-7 μακριά από το Nick Galis Hall.

Η ιστορία

Ο Κολοσσός H Hotels ήταν ο νικητής στο παιχνίδι του πρώτου γύρου αφού επιβλήθηκε του ΑΡΗ στο Nick Galis Hall με 84-74. Είχε σε πολύ καλή μέρα τον Κένι Γκόινς (34π, 5/6β, 7/7δ, 5/6τρ, 36rank) και τον Ντομινίκ Άρτις (20π, 7ρ, 5ασ, 3κλ.). Για τους “κιτρινόμαυρους” καλύτεροι στο παιχνίδι της δεύτερης μέρας των Χριστουγέννων, ο Μάριο Τσάλμερς (19π, 4/5τρ) και ο Γιάννης Κουζέλογλου (13π, 15ρ.) ήταν οι κορυφαίοι.

Το ματς του Σαββάτου θα είναι το 30ό μεταξύ των δύο ομάδων στο πλαίσιο της Stoiximan Basket League. Ο Κολοσσός H Hotels έχει συνολικά το προβάδισμα ενώ ήταν ο νικητής των έξι από τους τελευταίους επτά αγώνες με τον ΑΡΗ.

ΣΥΝΟΛΟ

Κολοσσός H Hotels – ΑΡΗΣ 17-12

ΜΕ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ H HOTELS

Κολοσσός H Hotels – ΑΡΗΣ 10-4

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

2010-11: Κολοσσός H Hotels – ΑΡΗΣ 89-70

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

2014-15 Κολοσσός H Hotels – ΑΡΗΣ 78-77 (Ντόμινικ Ουότερς 25 πόντοι για τον Κολοσσό H Hotels)

Κολοσσός H Hotels

* Με την επόμενη εμφάνιση του, ο Σωτήρης Μπιλλής θα γίνει ο 6ος της σχετικής λίστας της ομάδας της Ρόδου, αφού προς το παρόν μοιράζεται τη θέση με τον Κώστα Παπαδάκη έχοντας από 68 παιχνίδια.

+ Μόνο ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και ο Προμηθέας, έχουν μεγαλύτερο μέσο όρο ασίστ από τον Κολοσσό H Hotels (17,89).

– Ο Κολοσσός H Hotels εκτελεί 17,89 βολές ανά αγώνα, έχοντας τον δεύτερο μικρότερο μέσο όρο της κατηγορίας. Από αυτές παίρνει 13,11 πόντους, στον χαμηλότερο μέσο όρο μαζί με εκείνο του Ιωνικού Hellenic Coin.

ΑΡΗΣ

* Τέσσερις πόντους μακριά από τους 500 στη Stoiximan Basket League είναι ο Δημήτρης Φλιώνης, που θα γίνει ο 39ος στην ιστορία του ΑΡΗ στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα που θα φτάσει σε αυτόν τον αριθμό.

+ Τον δεύτερο μεγαλύτερο μέσο όρο εκτελεσμένων βολών έχει ο ΑΡΗΣ (22,58), λίγο πίσω από τον Προμηθέα (23). Από αυτές παίρνει 16,58 πόντους που είναι ο μεγαλύτερος μέσος όρο μεταξύ των 12 ομάδων της Stoiximan Basket League.

– Ο ΑΡΗΣ έχει μέσο όρο 13,58 ασίστ που είναι ο χαμηλότερος της κατηγορίας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button