Γενικά

Ξεχωρίζουν τα ελληνικά κουπιά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων

Έξι ήταν οι προκρίσεις στο πρώτο διήμερο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κωπηλασίας Εφήβων – Νεανίδων στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας.

Απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά πήρε η Ευαγγελία Φράγκου η οποία κατέκτησε την 1η θέση στο σκιφ νεανίδων με 7:57.93 και βρίσκεται στα 12 κορυφαία πληρώματα του κόσμου.

Την πρώτη θέση και το μοναδικό εισιτήριο που έδινε την απευθείας πρόκριση στον ημιτελικό του διπλού σκιφ νεανίδων κατέλαβαν στη σειρά τους και οι Στυλιανή Νάτσιουλα-Αικατερίνη Γκόγκου σημειώνοντας χρόνο 7:24.43 που τις έβαλε στα 12 κορυφαία πληρώματα της διοργάνωσης.

Επίσης την απευθείας πρόκριση τους στον ημιτελικό του διπλού σκιφ εξασφάλισαν και οι Ανδρέας Αθανασιάδης-Καούδης και Κωνσταντίνος Χρήστου που κατέλαβαν τη 2η θέση στα προκριματικά με 6:34.53.

Μέσω των ρεπεσάζ ο Ιάσωνας Έξαρχου στο σκιφ εφήβων πήρε την πρόκριση στον ημιτελικό τερματίζοντας πρώτος στην σειρά του με 7:13.51.

Η δίκωπος άνευ των εφήβων με τους Χρήστο Μαργαρίτογλου-Απόστολο Λυκομήτρο προκρίθηκε επίσης μέσω ρεπεσάζ, κάνοντας χρόνο 6:52.56.

Στην τετράκωπο οι Αδάμ, Παπαδόπουλος, Γεωργίου και Καρέτσος πήραν ως πρώτοι την πρόκριση στον επόμενο γύρο, τερματίζοντας σε χρόνο 6:12.78, ενώ αντίθετα δεν τα κατάφεραν οι Παπατέρπου, Χαραλαμπίδου, Ασβεστά και Αργυράκη που έμειναν στην τελευταία θέση στη σειρά τους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button