Μπάσκετ

Ξεπέρασε τα 6.000 κλεψίματα ο Άρης

Ο Άρης με τα 11 κλεψίματα στο χθεσινό ντέρμπι, έγινε η τρίτη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα που ξεπέρασε τα 6.000 κλεψίματα. Ωστόσο, το αρνητικό ρεκόρ του Άρη στα τρίποντα, επισκίασε τα άλλα στατιστικά!

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ στο σάιτ του:

«Σε ένα παιχνίδι που είχε συνολικά 20 κλεψίματα, ο Άρης έκανε τα περισσότερα. Είχε 11, φτάνοντας για τέταρτη φορά φέτος σε διψήφια επίδοση. Με αυτά έσπασε και το «φράγμα» των 6.000 κλεψιμάτων, μία επίδοση που έχουν φτάσει μόνο ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και ο Ολυμπιακός.

Κατά τα άλλα…


*Η διαφορά των σχεδόν 15 ποσοστιαίων μονάδων στα τρίποντα σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ήταν σημαντική. Ο Άρης εκτέλεσε με 17,39% (4/23), επίδοση που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ περιόδου γι’ αυτόν, αφού πριν το σημερινό ντέρμπι δεν είχε πέσει κάτω από το 21,42% του αγώνα στο Λαύριο (3/14) ενώ ως γηπεδούχος δεν είχε εκτελέσει με ποσοστό μικρότερο του 34,61% (είχε 9/26 με τον Ηρακλή).


*Σε ατομικό επίπεδο, ο Δημήτρης Χαριτόπουλος με την ολιγόλεπτη συμμετοχή του (6:02) μπήκε στην 20άδα των παικτών με τις περισσότερες εμφανίσεις στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Έφτασε τις 357 και ξεπέρασε τον Νίκο Μπάρλο.


*Με τα εννιά ριμπάουντ που μάζεψε στο ντέρμπι, ο Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς έγινε ο 18ος ξένος στην ιστορία του Άρη στη Stoiximan Basket League (από το 1992-93) που έφτασε τα 200».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button