ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεναγούνται σήμερα οι Κινέζοι επιχειρηματίες στο «Χαριλάου» – Οι κινήσεις που θα γίνουν

Από χθες βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη εκπρόσωποι από βιομηχανικές εταιρείες της Κίνας μαζί με τον Θεόδωρο Καρυπίδη, ενώ σήμερα θα ξεναγηθούν στο «Κλ. Βικελίδης» για να συζητήσουν θέματα που αφορούν τον Άρη.

Οι ισχυροί άνδρες θα βρεθούν στις εγκαταστάσεις του ποδοσφαιρικού Άρη και θα ενημερωθούν για το πλάνο ανακαίνισης του γηπέδου καθώς και για τις αλλαγές που έχουν γίνει ήδη.

Ακόμα, ο Θοδωρής Καρυπίδης επιθυμεί την ισχυροποίηση του brand name των «κίτρινων» ακόμα και στην Κίνα, όπως και στην ποδοσφαιρική αγορά. Επί του πρακτέου, σήμερα αναμένεται να υπογραφεί συμφωνία με τις δύο πλευρές για την προώθηση προϊόντων του Άρη στην Κινεζική αγορά.

Επιπλέον, υπάρχει η σκέψη να δημιουργηθεί ένα καλοκαιρινό ποδοσφαιρικό camp για τις Ακαδημίες σε συνεργασία με την ομάδα της Ντον Γκουάν.

Ετικέτες

Δημήτρης Μαρίντσιος

Από μικρός είχε μεγάλη αγάπη για τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, καθώς έβλεπε με τις ώρες γκολ και φάσεις από Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία κ.α. Στη La Liga ξεχωρίζει το πάθος, στη Premier League τους παίκτες και στη Bundesliga τα πολλά γκολ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close