Ερασιτέχνης

Ξεκινάνε οι μάχες του Άρη στο Πόλο

Η ομάδα Πόλο Ανδρών του Άρη ρίχνεται στη «μάχη» του πρωταθλήματος της Α2, η πρώτη φάση του οποίου θα διεξαχθεί το Σάββατο (5/6) και την Κυριακή (6/6).

Ο Άρης συμμετέχει στον Γ’ Όμιλο, μαζί με τους ΟΦΘ, ΝΟ Λάρισας και Παναθηναϊκό. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο. Η πρεμιέρα για τον Άρη είναι το Σάββατο απέναντι στην Λάρισα (19:00) και την επόμενη μέρα στις 09:00 παίζει με τον Παναθηναϊκό και στις 18:30 με τον ΟΦΘ.

Με βάση την κατάταξη των ομάδων στην Α’ Φάση, σχηματίζονται 4 νέοι Όμιλοι στη Β’ Φάση (2-4 Ιουλίου), όπου επικεφαλής τίθενται οι ομάδες που θα καταλάβουν την 1η θέση στους Ομίλους της Α’ Φάσης και οι υπόλοιπες κληρώνονται ανά θέση, πάντα με βάση την κατάταξη τους στην Α’ Φάση. Δε μεταφέρονται βαθμοί.

Με την ολοκλήρωση της Β’ Φάσης, οι 2 πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου (σύνολο 8) προκρίνονται στην Τελική Φάση του πρωταθλήματος (16-19 Ιουλίου, 2 Όμιλοι των 4 ομάδων), ενώ δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στη Β’ Εθνική Κατηγορία.

Οι ομάδες (2) που θα προκριθούν να παίξουν στον Τελικό, προβιβάζονται και στην Α1 Εθνική Κατηγορία για την περίοδο 2021-22.

ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΤΗΣ Α’ ΦΑΣΗΣ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ (Δημοτικό Ιλίσιο): Νηρέας Γέρακα, Ηλυσιακός, ΠΕΚΕ Βροντάδου, Νηρέας Χαλανδρίου

Β’ ΟΜΙΛΟΣ (Δημοτικό Νίκαιας): ΑΕ Χαϊδαρίου, Ιωνικός Νίκαιας, ΓΣ Ηλιούπολης, ΝΟ Τρίαινα Βούλας

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ (Ποσειδώνιο, Θεσσαλονίκη): Άρης Θεσσαλονίκης, ΟΦΘ, ΝΟ Λάρισας, Παναθηναϊκός

Δ’ ΟΜΙΛΟΣ (“Αντ. Πεπανός”, Πάτρα): ΝΕ Πατρών, ΝΟ Πατρών, ΝΟ Καλαμάτας, Μίλων

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button