Μπάσκετ

Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Προμηθέα – Εκτός ο Σιδηροηλίας, ατομικό ο Τσιρογιάννης

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Άρης για το εξ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στον Προμηθέα, με τον Γιάννη Σιδηροηλία να μένει εκτός λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κώστας Τσιρογιάννης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

«Με μια απογευματινή προπόνηση, ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε σήμερα (29/03) την προετοιμασία του, ενόψει της εξ αναβολής, εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Προμηθέα (31/03, 17:00, ΕΡΤFLIX), για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο Γιάννης Σιδηροηλίας ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και θα μείνει εκτός δράσης, όσο κριθεί σκόπιμο από το ιατρικό επιτελείο, κάνοντας παράλληλα θεραπείες, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα, που αντιμετωπίζει. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κώστας Τσιρογιάννης (ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο).

Πριν την προπόνηση, οι “κίτρινοι” υποβλήθηκαν σε τεστ κορωνοϊού και στη συνέχεια έγινε ανάλυση, με τη χρήση video. Η ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της, αύριο (30/03) το μεσημέρι και ακολούθως θα αναχωρήσει για την αχαϊκή πρωτεύουσα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button