Ερασιτέχνης

Ξεκίνημα με όρεξη και νέα πρόσωπα στις ακαδημίες του Άρη

Την πρώτη τους συνάντηση είχαν την χθεσινή ημέρα κορασίδες και νεάνιδες ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν 

Αναλυτικά η ενημέρωση του τμήματος:

Πρώτη συνάντηση για τις κορασίδες και τις νεάνιδες του Άρη!

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση και προπόνηση για την νέα χρονιά 2017-2018 των κορασίδων και των νεανίδων του ΑΡΗ στις 12/9/2017 στις 18:30-20:00 στο γήπεδο των ΤΕΦΑΑ, στην Θέρμη.

Το παρόν στην συνάντηση έδωσαν 40 νεαρές αθλήτριες του Άρη, ηλικίας 8 ετών και πάνω και χωρίστηκαν σε δύο τμήματα των κορασίδων και των νεανίδων.

Στην αρχή η Ρία Κολλήγα, η υπεύθυνη της ακαδημίας του Άρη, ενημέρωσε τους γονείς και τα κορίτσια τους για την νέα χρονιά, το πρόγραμμα των προπονήσεων και τους αγώνες που θα δώσουν.

Στην συνέχεια ξεκίνησε η προπόνηση σε σχετικά χαλαρούς ρυθμούς από την Άσπα Τσιγγελίδου, μιας και ήταν η πρώτη προπόνηση της χρονιάς 2016-2017.

Η Άσπα Τσιγγελίδου, η ο οποία είναι και ποδοσφαιρίστρια του Άρη, είναι η νέα προπονήτρια στις κορασίδες του ΑΡΗ.

Ενώ η Ρία Κολλήγα συνεχίζει να είναι η προπονήτρια στις νεάνιδες του Άρη!

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε τρέξιμο και κάποιες ασκήσεις με την μπάλα. Επίσης, τα κορίτσια του Άρη ήταν ξεκούραστα και είχαν πολύ όρεξη για δουλειά.

Οι προπονήσεις και για τις κορασίδες και για τις νεάνιδες, ξεχωριστά θα γίνονται κάθε Τρίτη στις 18:30-20:00,και κάθε Πέμπτη και κάθε Παρασκευή στις 17:00-18:30 στα γήπεδα των ΤΕΦΑΑ, στην Θέρμη.

Τέλος, συνεχίζονται ακόμα οι εγγραφές νέων ποδοσφαιριστριών στο τμήμα των κορασίδων και των νεανίδων του Άρη, ηλικίας 6-18.
Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Ελευθερία Κολλήγα στο τηλ. 6946844051 ή μέσω του fb page της ομάδας ή μέσω του twitter της ομάδας.

Καλή Αρχή κορίτσια με υγεία και πολλές επιτυχίες!

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio 92,8'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button