Γενικά

Νότα αισιοδοξίας: Εμβόλιο φέρεται να εγκρίνεται για επείγουσα χρήση!

Νέο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού από την εταιρεία Sinovac φέρεται να εγκρίθηκε τον Ιούλιο στην Κίνα για επείγουσα χρήση.

Ένα νέο εμβόλιο της εταιρείας  Sinovac Biotech, που φέρει το όνομα CoronaVac, ίσως μπει γρήγορα στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Το συγκεκριμένο εμβόλιο έλαβε έγκριση τον Ιούλιο για έκτακτη χρήση στην Κίνα, στο πλαίσιο ενός προγράμματος εμβολιασμού ομάδων υψηλού κινδύνου όπως το υγειονομικό προσωπικό, τουλάχιστον βάσει όσων διαρρέουν ανεπισήμως.

Η Κίνα έχει αρχίσει να χορηγεί πειραματικά εμβόλια κατά του κορονοϊού σε ομάδες υψηλού κινδύνου από τον Ιούλιο και ένας υγειονομικός αξιωματούχος δήλωσε στα κρατικά ΜΜΕ σε συνέντευξη που μεταδόθηκε την περασμένη εβδομάδα πως οι αρχές μπορεί να εξετάσουν μια ελαφρά διεύρυνση του προγράμματος επείγουσας χρήσης στην προσπάθεια να αποτρέψουν ενδεχόμενα ξεσπάσματα στη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα.

Σημειώνεται ότι επτά εμβόλια κατά του κορονοϊού είναι σε στάδιο τελικών δοκιμών σε όλο τον κόσμο και τέσσερα από αυτά είναι από την Κίνα. Αλλά κανένα εμβόλιο δεν έχει περάσει ακόμη το τελικό στάδιο δοκιμών που αποδεικνύει ότι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό.

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button