Διεθνή

Ντόρτμουντ – Χόφενχαϊμ 0-4: Καρέ τερμάτων ο Κράμαριτς και διπλό ρεκόρ

«Οργίασε» ο Αντρέι Κράμαριτς στο ματς με την Ντόρτμουντ με τέσσερα γκολ σε 43 λεπτά, με τον Κροάτη να γίνεται ο πρώτος παίκτης που σημειώνει καρέ τόσο για την Χόφενχαϊμ, όσο και στην έδρα της Ντόρτμουντ.

Ένας τραυματισμός στην αρχή της σεζόν και αρκετά ενδιάμεσα μικροπροβλήματα τον υποχρέωσαν να μην μπορεί να βρει τον ρυθμό που στόχευε. Ο Αντρέι Κράμαριτς, ο πρώτος σκόρερ των τελευταίων σεζόν για τη Χόφενχαϊμ έχασε σχεδόν τα μισά παιχνίδια του πρωταθλήματος, πήρε φόρα όταν ήταν υγιής φτάνοντας τα 8 γκολ, αλλά στο φινάλε της Bundesliga κάλυψε το χαμένο κενό, προσθέτοντας τα μισά γκολ από όσα είχε σημειώσει αποκλειστικά κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο Κροάτης όχι απλά σκόραρε κόντρα στους Βεστφαλούς, αλλά τους διέλυσε με 4 γκολ στο «Signal Iduna Park» κι έγινε ο πρώτος που το καταφέρνει ιστορικά, έστω και στο «άδειο» φρούριο της Μπορούσια. Συγκεκριμένα, σκόραρε στο 8′, το 30’΄, το 48′ και το 50′ με πέναλτι, διαμόρφωσε το σκορ «ντροπής» για την ομάδα του Λουσιέν Φαβρ και παράλληλα έγινε ο πρώτος παίκτης της Χόφενχαϊμ που σκοράρει καρέ τερμάτων.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button