Διεθνή

Ντόρτμουντ: «Μιλήσαμε με Ραϊόλα και ήμασταν ξεκάθαροι για τον Χάαλαντ»

Επίσημη θέση για το ζήτημα του Έρλινγκ Χάαλαντ πήρε η Ντόρτμουντ, διά στόματος του Μίκαελ Τσορκ.

Πρώτο θέμα συζήτησης αποτελεί στην ποδοσφαιρική Ευρώπη η συνάντηση που είχε ο Μίνο Ραϊόλα και ο πατέρας του Έρλινγκ Χάαλαντ με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, μια τακτική που ακολούθησε η πλευρά του ποδοσφαιριστή από την εποχή που ήταν παίκτης της Σάλτσμπουργκ.

Όπως ήταν λογικό, η Ντόρτμουντ φρόντισε να εκφράσει τη θέση της και μάλιστα διά στόματος του ιθύνοντα νου του αθλητικού τμήματος, Μίκαελ Τσορκ, που τόνισε ότι μόλις χθες μίλησε με τον Μίνο Ραϊόλα και από την πλευρά του ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει πρόθεση των Βεστφαλών να τον παραχωρήσουν.

«Ναι, μόλις χθες μιλούσα με τον Ραϊόλα. Κάναμε τις προθέσεις αρκετά ξεκάθαρες. Δεν έχουμε πρόθεση να τον πουλήσουμε», είπε ο Γερμανός για τον Νορβηγό επιθετικό και πλέον το μέλλον θα δείξει τι πραγματικά ισχύει.

Συγκεκριμένα, ο Μίκαελ Τσορκ έχει τη φήμη του σκληρού διαπραγματευτή, όπως έχει φανεί και στην περίπτωση του Ουσμάν Ντεμπελέ, τον οποίο πούλησε πανάκριβα στην Μπαρτσελόνα, ακόμα και σε αυτή του Τζέιντον Σάντσο, που δεν αποδέχθηκε καμία προσφορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πάντως, η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι η Ντόρτμουντ θα μπει σε διαδικασία πώλησης μόνο με πρόταση που θα αγγίζει τα 150 εκατ. ευρώ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button