Ποδόσφαιρο

Ντροπή! Με ανύπαρκτο πέναλτι έδωσαν τον βαθμό στον ΠΑΟΚ (2-2)

Πρώτο ημίχρονο

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Άρη να κερδίζει μόλις στο πρώτο λεπτό ένα κόρνερ από τα αριστερά μετά από επίθεση του Μαντσίνι, ο Ροντρίγκο έδιωξε ξανά σε κόρνερ, η μπάλα βγήκε εκτός περιοχής με τον Σάκιτς να κάνει ένα συρτό μακρινό σουτ που πέρασε άουτ.

Στο 7’ ο Γκάμα ήταν εκείνος που προσπάθησε να απειλήσει με ένα σουτ λίγα μέτρα εκτός μεγάλης περιοχής όμως η μπάλα κόντραρε στον Μαντσίνι και από εκεί πέρασε άουτμε τον Ζίβκοβιτς να μην ανησυχεί.

Πρώτη καλή φάση για τον ΠΑΟΚ ήρθε δύο λεπτά μετά με τον Ουάρντα που από τα αριστερά σέντραρε όμως ο Μπουσέ βγήκε σχετικά εύκολα και μπλόκαρε την μπάλα ενώ στο 10’ ο Γκαγκάβα προσπάθησε να βγει μόνος του απέναντι στον Γάλλο πορτιέρο όμως βρέθηκε εκτεθειμένος και η φάση σταμάτησε εκεί.

  • Στο 12’ βγήκε η πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι, για παίκτη του ΠΑΟΚ με τον Ζίβκοβιτς να «κιτρινίζεται» από τον Πολωνό ρέφερι για ένα σκληρό φάουλ πάνω στον Γκάμα.

Τρομερή ευκαιρία για τον Άρη να ανοίξει το σκορ στο 17’! Ο Μπερτόγλιο βγήκε ωραία από τα δεξιά μετά από πάσα του Μπρούνο, σέντραρε ο Γκάμα σούταρε δυνατά στην κίνηση με τον Σέρβο τερματοφύλακα να αποκρούει δύσκολα και να διώχνει.

Πρώτη τελική για τους γηπεδούχους ήρθε στο 24’ από τον Ζίβκοβιτς που προσπάθησε να σουτάρει αδύναμα όμως και ο Μπουσέ να μπλοκάρει εύκολα.

ΓΚΟΛ για τον Άρη στο 26’ με τον Μπερτόγλιο!

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά τις πρώτες… «απειλές» βρήκαν δίχτυα με τον Μπερτόγλιο να πετυχαίνει ένα όμορφο γκολ μετά από πολύ έξυπνη συνεργασία. Ο Γκάμα σούταρε δυνατά εκτός περιοχής, ο Ζίβκοβιτς έδιωξε με την μπάλα όμως να φτάνει στον Μαντσίνι ο οποίος έδωσε την ασίστ στον συμπατριώτη του που έστειλε εύκολα την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1!

Στο 33’ ο ΠΑΟΚ έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση σε μια φάση διαρκείας με τον Σβαμπ που έδωσε δύσκολα στον Κρμέντσικ ο οποίος όμως δεν βρήκε σωστά την μπάλα με αποτέλεσμα να την στείλει άουτ.

Οι γηπεδούχοι στα επόμενα λεπτά όντες με την πλάτη στον τοίχο ήταν εκείνοι που προσπαθούσαν περισσότερο να απειλήσουν για να πετύχουν την ισοφάριση πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τον άμυνα του Άρη να είναι όμως πολύ καλά οργανωμένη και να μην αφήνει περιθώρια λάθους.

Στο 45’ ο Ίνγκανσον έκανε μια κεφαλιά μέσα στην περιοχή όμως ο Μπρούνο που βρισκόταν εκεί, έδιωξε εκτός. Στις καθυστερήσεις (ένα λεπτό) οι «κιτρινόμαυροι» κρατούσαν την μπάλα εκτός της περιοχής τους με τον Πολωνό να «σφυρίξει» τη λήξη και την ομάδα να πηγαίνει σαφώς με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Δεύτερο ημίχρονο

  • Με αλλαγή ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος με τον Σφιντέρσκι να παίρνει την θέση του Γκαγκάβα ενώ από πλευράς Άρη, ο Άκης Μάντζιος δεν έκανε κάποια αλλαγή.

Πρώτη καλή φάση ήρθε για τους γηπεδούχους που φάνηκαν να μπαίνουν πιο αποφασισμένοι σε αυτά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης στο 48’με τον Ουάρντα που σούταρε δυνατά λίγα μέτρα εκτός περιοχής με τον Μπουσέ όμως να μπλοκάρει.

  • Δεύτερη κίτρινη κάρτα και πάλι για παίκτη του ΠΑΟΚ, αυτή την φορά για τον Σβαμπ σε 50’ μετά από σκληρό φάουλ και πάλι στον Γκάμα.

Στο 53’ ο ΠΑΟΚ κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο από τα δεξιά, με τον Ζίβκοβιτς να εκτελεί απευθείας όμως η μπάλα κατέληξε άουτ με τον Μπουσέ να παρακολουθεί.

  • Στο 55’ ήρθε η πρώτη αλλαγή και για τον Άρη με τον Δημήτρη Μάνο να μπαίνει στη θέση του Μπρούνο με τον Μαντσίνι να πηγαίνει στη δεξιά πλευρά και τον Έλληνα φορ στην κορυφή της επίθεσης.

Φάνηκε σε αυτά τα δέκα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους πως οι «πατάνε» καλύτερα  στον αγωνιστικό χώρο με την αλλαγή σε 4-4-2, με τον Άρη να βρίσκεται κυρίως στην άμυνα θέλοντας όμως να εκμεταλλευτεί τα κενά του ΠΑΟΚ και να βγει στην αντεπίθεση προκειμένου να σκοράρει.

Στο 61’ ο ΠΑΟΚ κέρδισε ένα κόρνερ από τα αριστερά μετά από διώξιμο του Ροζ, ο Βιερίνια σούταρε, ο Σάσα πήρε την κεφαλιά χωρίς να διώξει όμως σωστά, ο Σβαμπ πήρε την μπάλα όμως ήταν σε θέση οφσάιντ. Ο Σφιντέρσκι στο επόμενο λεπτό ήταν μέσα στην περιοχή έκανε το γυριστό σουτ όμως ο Μπουσέ μπλόκαρε εύκολα.

ΓΚΟΛ για τον Άρη και 0-2 με τον Δημήτρη Μάνο στο 70’!

Ο Άρης κόντρα στην ροή του αγώνα σκοράρει και κάνει το 0-2 στο 70’! Οι «κιτρινόμαυροι» μετά από λάθος στη μεσαία γραμμή, ο Γκάμα έκλεψε, βγήκαν στην αντεπίθεση με περισσότερους παίκτες, ο Πορτογάλος σούταρε αυτή τη φορά εντός περιοχής, ο Σέρβος προσπάθησε να διώξει, όμως ο Δημήτρης Μάνος ήταν εκεί που πλάσαρε εύκολα διαμορφώνοντας το 0-2!

Στο 72’ έγιναν οι επόμενες δύο αλλαγές με τον Άκη Μάντζιο να βάζει στο γήπεδο τον Σίλβα στη θέση του Μπερτόγλιο και τον Κάτσε στη θέση του Γκάμα.

Μετά από δύο λεπτά ο Σίλβα με τον Μάνο βγήκαν και πάλι στην αντεπίθεση εύκολα όμως ο Έλληνας φορ δεν βρήκε καλά τον Πορτογάλο χάνοντας έτσι την ευκαιρία να διευρύνει κι’άλλο το σκορ.

Στο 74’ από την άλλη πλευρά, μετά από ένα λάθος του Σάκιτς που η μπάλα χτύπησε στο γόνατο του έδωσε την ευκαιρία στον Ζίβκοβιτς να πλασάρει όμως η μπάλα βγήκε άουτ.

Πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στο 77’ όμως με επέμβαση του VAR, ορθώς ακυρώθηκε!

Στο 77’ ο Πολωνός διαιτητής έδωσε πέναλτι στον ΠΑΟΚ ωστόσο στη συνέχεια πήγε στο VAR και πήρε πίσω την απόφαση του αφού φαινόταν και στο ριπλέι πως ο Σίλβα δεν βρίσκει με το πόδι του τον Ζίβκοβιτς αλλά πήγε ξεκάθαρα στην μπάλα.

Τρομερή χαμένη ευκαιρία για τον Δημήτρη Μάνο να κάνει το 0-3 στο 82’! Ο Σάσα σούαταρε, η μπάλα απομακρύνθηκε και κατέληξε στον Έλληνα επιθετικό ο οποίος πλάσαρε αλλά η μπάλα κόντραρε στον Βιεϊρίνια και κατέληξε κόρνερ.

  • Στο 80’ έγινε «διπλή» αλλαγή για τον ΠΑΟΚ με τους Ελ Καντουρί και Μπαμπά Ραχμάν να μπαίνουν αντί των Σβαμπ και Ροντρίγκο.

Λίγο μετά ο Γιώργος Δεληζήσης απεδείχθη «σωτήριος» που έδιωξε κυριολεκτικά πάνω στην γραμμή και έδιωξε σε κόρνερ!

  • Στο 86’ «έκλεισαν» οι αλλαγές από πλευράς Άρη με τους Μπεναλουάν και Γκάνεα να μπαίνουν αντί των Σάσα και Μαντσίνι.

ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ που μειώνει στο 87’ με τον Ίνγκανσον!

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μειώσει στο 87’ με τον Ίνγκανσον, καθώς η άμυνα του Άρη στη φάση πιάστηκε απροετοίμαστη, ο ίδιος πήρε μια ανάποδη κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε Ισλανδό να πλασάρει και να κάνει το 1-2.

Πέναλτι και πάλι για τον ΠΑΟΚ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και 2-2 με τον Βιεϊρίνια!

Με ανύπαρκτο πέναλτι ο Πολωνός έκανε κυριολεκτικά δώρο στον ΠΑΟΚ δίνοντας μάλιστα και κίτρινη κάρτα στον Μπουσέ για… φάουλ στον Ζίβκοβιτς και τον Πορτογάλο να πλασάρει και να ισοφαρίζει στο τέλος!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button