Ερασιτέχνης

Ντεν Χάαγκ στον Άρη: «Είμαστε συγκινημένοι από την φιλοξενία – Εξαιρετικό το επίπεδο των αγώνων»

Τα τμήματα Πόλο Εφήβων και Παίδων της Ντεν Χάαγκ έκανα κοινή προετοιμασία με τα αντίστοιχα του Άρη στη Θεσσαλονίκη και η ολλανδική ομάδα έμεινε εντυπωσιασμένη από την φιλοξενία και την απόδοση των αθλητών

Ο γενικός διευθυντής του τμήματος πόλο της ολλανδικής ομάδας, Έρικ Νούρντεγκραφ, έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στο τμήμα πόλο του Άρη, στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί εκπρόσωποι, σταφ και γονείς των αθλητών του τμήματος πόλο του Άρη,

Μετά από παραμονή πέντε ημερών στη Θεσσαλονίκη, θέλω να σας ευχαριστήσω εγκάρδια για όλες τις προσπάθειες που κάνατε ώστε η διαμονή μας να είναι η καλύτερη δυνατή.

Είμαστε συγκινημένοι από τη φιλοξενία των γονέων των αθλητών και του σταφ του Άρη. Η φιλοξενία αυτή έκανε αυτό το ταξίδι μας, σε συνδυασμό με την αγωνιστική δράση, μία εξαιρετική εμπειρία.

Διοργανώνω τρέινινγκ καμπς εδώ και περίπου 20 χρόνια για αθλητές του πόλο και μπορώ να πω ότι αυτό στη Θεσσαλονίκη ήταν ένα από τα καλύτερα στα οποία έχω πάρει μέρος. Η οργάνωση και το επίπεδο των αγώνων ήταν εξαιρετικά.

Εύχομαι να συνεχιστεί η συνεργασία μας για πολλά χρόνια και θα πράξουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε τη διαμονή των δικών σας αθλητών στην Ολλανδία, όσο καλή ήταν η δική μας στη Θεσσαλονίκη».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button