Ποδόσφαιρο

Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο ένας “Αιώνιος Έφηβος”(VIDEO)

Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, ένας «Αιώνιος Έφηβος» Ο Βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας, που μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο του γηπέδου, αλλά και ως δεξί εξτρέμ, γενικώς «πολυεργαλείο» που λέμε, έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με την απόδοσή του στα φιλικά, τη διάθεσή του στις προπονήσεις, αλλά και την ατελείωτη όρεξή του για δουλειά. Και το παράδοξο είναι ότι μιλάμε για έναν άνθρωπο που διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του.

Ο Νέτο γεννήθηκε στις 07-02-1981, έχει ύψος 174 εκατ. και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, με κυριότερες την Παρανά, τη Φλουμινένσε, την Μποταφόγκο και τη Σάντος.

Ο Νέτο ήρθε στον Άρη το 2007 και έγινε γρήγορα μέλος της βασικής ομάδας. Στον Άρη έπαιξε από το 2007 μέχρι το 2012, όπου και επέστρεψε -μετά από μια απουσία τεσσάρων χρόνων- τον Ιούλιο του 2016. Είναι από τους πλέον δημοφιλείς παίκτες του συλλόγου, που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την ιστορία του. Ο ίδιος έχει δηλώσει οπαδός του Άρη και θεωρεί το «Κλεάνθης Βικελίδης» ως το σπίτι του.

Ο Βραζιλιάνος είχε δείξει τότε ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο και κατάφερε να αγαπηθεί από τον κόσμο με τις εμφανίσεις του, το πάθος του, την αφοσίωσή του. Ένας ποδοσφαιριστής αγωνιζόμενος ως δεξί μπακ, με ατελείωτα, αλλά σωστά ανεβάσματα, πολύ καλές αμυντικές ικανότητες και ένα πόδι διαβήτη, που δεν άφηνε στημένο για στημένο ανεκμετάλλευτο.

Όντας πια στα 36ο έτος της ηλικίας του και όπως έχει δηλώσει ο ίδιος στο τέλος της χρόνιας θα «κρεμάσει» τα παπούτσια του για να ασχοληθεί με την προπονητική, κάποιοι θα περίμεναν ότι τη χρονιά αυτή θα είναι η απόδοσή του μειωμένη και δεν θα υπολογιζόταν ιδιαίτερα από τον κ. Σπανό.

Να που όμως ο Ντάρσι Νέτο δείχνει για μια ακόμα φορά το αντίθετο. Καθώς από όσο φαίνεται, όχι απλά ήρθε για να τελειώσει την καριέρα του, αλλά ήρθε να γράψει και το τέλος με χρυσά γράμματα. Και ήρθε να το κάνει, στην ομάδα που απογείωσε την καριέρα του και να τη βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί να πάρει την άνοδο.

Δείτε ένα βίντεο με τον Νέτο:

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button