Ποδόσφαιρο

Νοκ-άουτ ο Αναγνωστόπουλος

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη ολοκληρώνουν αύριο την προετοιμασία του ενόψει Απόλλωνα Πόντου, με τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο να βρίσκεται σε κλινική της Αθήνας όπου και θα επέμβαση σκωληκοειδίτιδας

Αναλυτικά: όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης: 

«Με την προπόνηση, που είναι προγραμματισμένη να γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου στο γήπεδο «ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς» (22/04, 17:00), στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο», με τον Λούκα Μιλούνοβιτς να συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Χρήστος Μπούρμπος, που προέρχεται από ίωση, έδωσε το «παρών» στη σημερινή προπόνηση και ακολούθησε μέρος του προπονητικού προγράμματος.

Σε ό,τι αφορά τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο, οι νέες εξετάσεις που έκανε σήμερα έδειξαν ότι χρειάζεται να γίνει άμεσα επέμβαση σκωληκοειδίτιδας.

Ήδη έχει γίνει εισαγωγή του 23χρονου τερματοφύλακα της ομάδας μας σε  κλινική της Αθήνας, προκειμένου να κάνει την επέμβαση.

Η ΠΑΕ Άρη εύχεται στον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο ταχεία ανάρρωση».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button