Ποδόσφαιρο

Νευρικός και αναποτελεσματικός στη Νέα Σμύρνη…

Ο Άρης επιστρέφει από την Αθήνα με ένα βαθμό αλλά κυρίως με πολλά ερωτηματικά στην απόδοσή του.

Η σημερινή εμφάνιση των «κίτρινων» στο στάδιο της Νέας Σμύρνης ήταν κατώτερη των περιστάσεων αλλά και αδικαιολόγητη για αρκετούς λόγους:

  1. Η ομάδα του Ένινγκ δεν μπήκε με μεγάλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Δεν δημιούργησε πολλές και κλασικές ευκαιρίες και δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός στον αντίπαλο.
  2. Στο δεύτερο μέρος, έπαιζε με έναν παίκτη παραπάνω, μετά την αποβολή του Μιλόγεβιτς. Αυτό δεν ήταν από μόνο του αρκετό για τους «κίτρινους» που δεν το εκμεταλλεύτηκαν στα μέτρα του γηπέδου. Σαν να μην έφτανε αυτό, κατάφεραν να δεχτούν και γκολ.
  3. Άργησε να κάνει τις κλασικές ευκαιρίες. Δεδομένου του γεγονότος ότι ο Πανιώνιος ήταν με 10 παίκτες από το 48′, η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ έκανε μεγάλες ευκαιρίες κυρίως μετά το 75′.
  4. Δεν έγινε ουσιαστικός και αυτό το «λένε» και οι αριθμοί. Οι Θεσσαλονικείς προς το τέλος του αγώνα έκαναν αρκετές ευκαιρίες που χαρακτηρίζονται… «άχαστες». Ο Ιντέγε δεν μπόρεσε να βρει γκολ σε στιγμές που ο Άρης το χρειαζόταν. Είναι κάπως παράδοξο ότι οι «κίτρινοι» σκόραραν με κεντρικό αμυντικό και όχι με κάποιον από την μεσοεπιθετική γραμμή, φαινόμενο αρκετά σύνηθες στην ομάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button