Γενικά

Νεκρός πρώην ποδοσφαιριστής της Φίτεσε – Πήδηξε από βράχο 35 μέτρων

Τραγικό θάνατο βρήκε την περασμένη εβδομάδα, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Φίτεσε Μουράτ Λαμπραμπάντ πηδώντας από έναν βράχο δεκάδων μέτρων, ενώ ήταν σε διακοπές στη Μαγιόρκα.

Ο Μαροκινο-Ολλανδός ποδοσφαιριστής βρισκόταν σε διακοπές με τα δύο παιδιά και την σύζυγό του στη Μαγιόρκα όταν επιχείρησε ένα άλμα 35 μέτρων στο νερό βρίσκοντας τραγικό θάνατο, με την σύζυγό του να κινηματογραφεί τη βουτιά! Σύμφωνα με αναφορές, ο θάνατος του πρώην ποδοσφαιριστή της Φίτεσε προκλήθηκε από πνιγμό σε κατάσταση ημισυνείδησης από την πτώση, κι όχι από τραύματα από πρόσκρουση.

Ο πρώην σύλλογός του απέτισε φόρο τιμής στα social media επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο την πληροφορία που είχε αρχίσει να κάνει τον γύρο του διαδικτύου με αναφορές ότι βρέθηκε άψυχο σώμα πρώην ποδοσφαιριστή στο νερό.

«Η Φίτεσε έλαβε τα θλιβερά νέα ότι ο Μουράντ Λαμπραμπάντ πέθανε με τραγικό τρόπο. Ο πρώην επιθετικός της Φίτεσε είχε μόλις κλείσει τα 31. Φόρεσε τα χρώματα του συλλόγου τη σεζόν 2010/11 όταν ήταν μέλος της ομάδας Κ23 που κέρδισε το κύπελλο εκείνης της σεζόν. Τον Ιούλιο του 2010 σκόραρε σε φιλικό της πρώτης ομάδας. Εκτός από τη σεζόν του στην ομάδα νέων της Φίτεσε, αγωνίστηκε ακόμα με την Arnhemse Boys και αρκετούς επαγγελματικούς συλλόγους. Η Φίτεσε εύχεται στην οικογένεια και τους φίλους του πολλή δύναμη για να αντιμετωπίσουν τη μεγάλη απώλεια».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button