Γενικά

Νεκρός διαδηλωτής στο Κεντάκι μετά από αστυνομικά πυρά

Όπως μεταδίδει τo CNN ένας διαδηλωτής έχασε τη ζωή του σήμερα στο Κεντάκι όταν μονάδες της εθνοφρουράς κινητοποιήθηκαν για να διαλύσουν διαδήλωση στο κέντρο της πόλης, δέχτηκαν πυρά και απάντησαν.

Ένα ακόμα θύμα καταγράφεται στις ΗΠΑ εν μέσω σφοδρών διαδηλώσεων και συγκρούσεων με την αστυνομία και τον στρατό που επίσης κινητοποιήθηκε.

Όπως μεταδίδει τo CNN ένας διαδηλωτής έχασε τη ζωή του σήμερα στο Κεντάκι όταν μονάδες της εθνοφρουράς κινητοποιήθηκαν για να διαλύσουν διαδήλωση στο κέντρο της πόλης.

«Αξιωματικοί και στρατιώτες ξεκίνησαν να εκκαθαρίσουν την περιοχή από το πλήθος και σε κάποια στιγμή δέχτηκαν πυρά. Απάντησαν και έχουμε έναν νεκρό», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας σε συνέντευξη τύπου. Συμπλήρωσε ότι γίνονται ανακρίσεις ενώ συλλέγονται βίντεο από τη στιγμή του συμβάντος.

Δεν είναι η πρώτη απώλεια κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων. Το βράδυ της Παρασκευής ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή στο Ντιτρόιτ του όταν άγνωστοι πυροβόλησαν διαδηλωτές, σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης. Το θύμα υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button