ΑπόψειςΜπάσκετ

Να μην γίνει η Λάρισα… Κολοσσός

Ο Άρης πρέπει να φροντίσει να είναι όλα τα πράγματα… όπως πρέπει στο ματς του Σαββάτου, και να μην την πληρώσει για τα λάθη άλλων.

Η Λάρισα έρχεται να παίξει το Σάββατο στην Θεσσαλονίκη σε ένα ματς που και για αυτήν είναι ζωής και θανάτου. Μάλιστα πολύ πρόσφατα, στο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ δέχθηκε έντονη αδικία από την διαιτησία.

Έβγαλε ανακοίνωση, ανέβασε βίντεο και όλοι γνωρίζουν ότι υπήρχε αδικία σε βάρος της -αν όχι αλλοίωση αποτελέσματος- στο τελευταίο παιχνίδι.

Όλα αυτά θυμίζουν πάρα πολύ την περίπτωση του Κολοσσού. Τότε οι «θαλασσί» είχαν αδικηθεί -συμπωματικά κόντρα στην ίδια ομάδα- πριν το ματς με τον Άρη. Το αποτέλεσμα; Σε μία μορφή «συγνώμης» η ΚΕΔ έστειλε τρεις καμικάζι στο Παλέ να σφάξουν τον Άρη και να φροντίσουν ο Κολοσσός να πάρει την νίκη.

Στο ματς με την Λάρισα οι κιτρινόμαυροι δεν γίνεται να έχουν την ίδια αντιμετώπιση. Οι άνθρωποι της ομάδας θα πρέπει να φροντίσουν να μην είναι και πάλι ο Άρης το «θύμα» στην πλάτη του οποίου θα μείνουν ευχαριστημένοι οι «σύμμαχοι» της ΕΟΚ.

Άλλωστε πλέον κρίνονται πολύ περισσότερα πράγματα από απλά μία νίκη, καθώς ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα αλλάζει κατά πολύ την εικόνα στις χαμηλές θέσεις της Α1.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button