Ποδόσφαιρο

“Να δείξουμε ποιοι είμαστε, κόστισαν οι μέτριες εμφανίσεις εντός έδρας…”

Η “τοποθέτηση” του Μαντσίνι εν όψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Άρης θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες, στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και ο Μαντσίνι μίλησε για τον αγώνα της Κυριακής, αναφερόμενος και στην παρουσία των “κιτρίνων” σε εντός έδρας παιχνίδια. “Μας κόστισαν οι μέτριες εμφανίσεις στην έδρα μας”, είπε ο σκόρερ του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, προσθέτοντας ότι στον Άρη θέλουν “να δείξουμε ποιοι είμαστε με τον Αστέρα”.

Συγκεκριμένα είπε:

Για το τι άλλαξε στον Άρη μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα:

“Δεν παίξαμε καθόλου καλά με τον ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στην έδρα μας, θέλαμε πολύ να γυρίσουμε σελίδα. Φυσικά είμαστε ανεβασμένοι μετά τις δύο νίκες που σημειώσαμε και τώρα θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, αφού ακολουθεί παιχνίδι στην έδρα μας. Σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ, ξέραμε πως είναι ένα ντέρμπι και φυσικά θέλαμε να το κερδίσουμε”.

Για το γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ:

“Πάντα είναι πολύ καλό να σκοράρεις ένα γκολ σε τέτοια παιχνίδια. Φυσικά το συναίσθημα του να σημειώνεις ένα τέρμα σε ντέρμπι σου δίνει περισσότερη χαρά και ειδικά όταν είναι το νικητήριο. Είμαστε παρά πολύ ευχαριστημένη ως ομάδα που κερδίσαμε σε αυτό το παιχνίδι”.

Για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης:

“Φυσικά και είναι μια εβδομάδα δύσκολη γιατί ακολούθησαν αρκετά παιχνίδια, αλλά θα δουλέψουμε σκληρά, ώστε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε και σε αυτό το παιχνίδι το τρίποντο της νίκης, δείχνοντας ποιοι είμαστε”.

Για την δυσκολία του Άρη σε έδρας παιχνίδια:

“Μας έχουν κοστίσει η αλήθεια είναι οι μέτριες εμφανίσεις που είχαμε μέσα στην έδρα μας. Περιμένουμε στα επόμενα παιχνίδια να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο και να κερδίσουμε γιατί όχι και όλα τα παιχνίδια”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button