Μπάσκετ

Νίκος Γκάλης στο Yellow Radio: «Μακάρι ο Άρης να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί»

Ο Νίκος Γκάλης ο ένας και πραγματικός «θεός» του μπάσκετ μίλησε από την Ρόδο στο Yellow Radio και στην εκπομπή «Αθλητικό Χ-PRESS» για την δεύτερη βράβευση του στο τουρνουά Νίκος Γκάλης.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Χαίρομαι και εγώ που είμαι στην Ρόδο στην γενέτειρα μου και βλέπω όλο αυτόν τον κόσμο εδώ! Είναι μεγάλη χαρά μου που νιώθω την αγάπη του κόσμου, μικρά παιδιά, αλλά και μεγάλους να είναι εδώ. Είναι όμορφες οι στιγμές

Σε ερώτηση για την αγάπη του κόσμου που συνεχίζεται ακόμη και τώρα, που δεν παίζει, κάτι που βίωσε και κατά την επιστροφή του από την Αμερική και την βράβευσή του στο Hall of fame είπε:

Ναι σίγουρα είναι μεγάλη χαρά, είναι η μεγαλύτερη αμοιβή για έναν παίκτη, να καταφέρει να μείνει το όνομα του στην ιστορία και μετά από την ενεργό δράση. Όπως είχα πει, ένιωσα σαν να παίζω ακόμη στο γήπεδο.

Για το μήνυμα που έστειλε στα παιδιά τόνισε:

Βρέθηκα εδώ με τα παιδιά, είναι μεγάλη υπόθεση. Αυτό που είπα στα παιδιά είναι ότι ο σωστός δρόμος είναι του αθλητισμού και αυτόν πρέπει να ακολουθήσουν. Αυτό που είπα και στους γονείς είναι να ακολουθήσουν τον αθλητισμό, ανεξάρτητα από το αν είναι μπάσκετ ή άλλο άθλημα.

Όταν του ζητήθηκε να κάνει μια ευχή για τον Άρη του Παναγιώτη Γιαννάκη είπε:

Μακάρι, το εύχομαι να πάει η ομάδα όσο καλύτερα και όσο πιο ψηλά γίνεται και μπορεί.

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button