Ερασιτέχνης

Νέα δυναμική παρουσία για το Kick Boxing

Μια ακόμη αγωνιστική πρόκληση για το τμήμα Kick Boxing του ΑΣ ΑΡΗ. Δύο μαχητές του Στέλιου Σκέμπη, ο Μάγκλι Μπένγκου και ο Βασίλης Σαραπτσής, θα συμμετάσχουν αύριο το βράδυ στην επαγγελματική βραδιά επίλεκτων «ΠΑΣΗ ΔΥΝΑΜΕΙ», η οποία θα διεξαχθεί στο Κατσάνειο και είναι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μαχητικών Αθλημάτων.

Πρόκειται για σημαντική διοργάνωση, με δυνατές συμμετοχές μαχητών από διάφορα μέρη της χώρας μας. Οι δύο «κιτρινόμαυροι» αθλητές, που προετοιμάστηκαν εντατικά για τους αγώνες, είναι πανέτοιμοι τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά και αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φτάσουν στη νίκη.

Η παρουσία των Μάγκλι Μπένγκου και ο Βασίλη Σαραπτσή στην επαγγελματική βραδιά επιλέκτων «ΠΑΣΗ ΔΥΝΑΜΕΙ» είναι μια ακόμη απόδειξη της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στο τμήμα Kick Boxing του ΑΣ ΑΡΗ, το οποίο έχει καταθέσει με πολύ μεγάλη επιτυχία τα αγωνιστικά διαπιστευτήρια του όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio 92,8'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button