Ποδόσφαιρο

Νέα δήλωση Βέλεθ: “Ο Άρης πάντα θα είναι το σπίτι μου, ελπίζω να πανηγυρίσω κάτι σπουδαίο”

Ο Φραν Βέλεθ τοποθετήθηκε εκ νέου για το μέλλον του, αυτή τη φορά στο instagram, δημοσιεύοντας ένα κείμενο μαζί με μία φωτογραφία από τον κόσμο του Άρη.

Αναλυτικά όσα γράφει:

Θα ήθελα να γνωστοποιήσω τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το μέλλον μου. Κανένας, παρά μόνο εγώ και η οικογένειά μου, αποφασίζουμε για το μέλλον μου.

Θα πάω ή θα σταματήσω από κάπου, μόνο όταν το κρίνω, γιατί αυτή είναι η ζωή μου. Δεν νομίζω ότι θα κάνω κάτι λάθος πάνω σε αυτό. Εχω ήδη αποδείξει αυτό τον 1,5 χρόνο την αφοσίωσή μου και το πάθος μου για τον Άρη. Αν ήρθε η ώρα να αλλάξω κάτι, θα είναι γιατί θα σκεφτώ ότι θα είναι καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου. Κι αυτό δεν σημαίνει πως θα γυρίσω στην Ισπανία, αλλά θα κοιτάξω για ένα πρότζεκτ που θα με κερδίσει και θα μου επιτρέψει να απολαύσω περισσότερο την οικογένειά μου.

Κάποιες μέρες κάνω λάθη, κάποιες όχι, αλλά προσπαθώ πάντα για το καλύτερο για τον σύλλογο, όπως έχω κάνει τόσο καιρό. Δεν γίνεται πάντα να τα κάνει όλα σωστά και όποιος δεν το καταλαβαίνει δεν ξέρει πως είναι η ζωή.

Ο Άρης πάντα θα είναι το σπίτι μου, και θα ήθελα να απολαύσω πολλά περισσότερα χρόνια εδώ, γι αυτό και ελπίζω να πανηγυρίσω κάτι σπουδαίο με αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button