Μπάσκετ

Μόλις πέντε συμβόλαια ο Άρης την νέα χρονιά, τέσσερα εξ αυτών σε νεαρούς

Αρκετές κινήσεις θα χρειαστεί να κάνουν οι κιτρινόμαυροι για να χτίσουν το ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Μπορεί ο Άρης να έχει πολλά ανοιχτά ζητήματα κατά πρώτο λόγω σε ότι έχει να κάνει με το οικονομικό αλλά και με την άρση του απαγορευτικού των μεταγραφών, παρόλα αυτά πρέπει να έχει το μυαλό του και στο χτίσιμο του ρόστερ ενόψει της νέας χρονιάς.

Αυτήν την στιγμή οι κιτρινόμαυροι μετράνε μόλις πέντε συμβόλαια στην ομάδα τους, με τα τέσσερα εξ αυτών μάλιστα να αφορούν νεαρούς αθλητές.

Ο μόνος «έμπειρος» που έχει συμβόλαιο με την ομάδα είναι ο Διαμαντής Σλαφτσάκης, ο οποίος μάλιστα μιλώντας στο Yellow Radio τόνισε ότι θέλει να συνεχίσει να φοράει την φανέλα με τον Θεό του πολέμου στο στήθος.

Τα υπόλοιπα τέσσερα συμβόλαια έχουν να κάνουν με τους πιο νεαρούς παίκτες της ομάδας. Πρόσφατα υπέγραψε ο Νετζήπογλου -που αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο- ενώ με συμβόλαιο δεσμεύεται και ο Σιδηροηλίας, που είναι επίσης από τα παιδιά που μπορούν να έχουν ρόλο στην ομάδα.

Ακόμη στον Άρη και την επόμενη σεζόν θα είναι ο Κυριάκος Πετανίδης που φέτος δεν πήρε ευκαιρίες, όπως και ο Κώστας Βλάσιος ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει από την ΧΑΝΘ όπου και αγωνίστηκε ως δανεικός.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button