Ποδόσφαιρο

Μυροφορίδης: “8 Νοεμβρίου το φιλικό με την Μπόκα”

Έκτακτη συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Παύλος Μυροφορίδης.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Παύλος Μυροφορίδης, είχε να πει:

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ. Το έζησαν και οι παίκτες μας από κοντά. Έζησε αυτό που θέλουμε να γίνεται όλο το χρόνο. Καλώς ή κακώς, έπρεπε να γίνει το σημερινό, για να πούμε ορισμένα πράγματα, για να μεταφέρονται σωστά προς τα έξω. Καλώς ή κακώς, έπρεπε να βγω και να μιλήσω, γιατί δεν είναι ωραίο να υπάρχουν σκιές. Ξεκινώντας πριν 2-3 μήνες, ξεκίνησε μία ομάδα, κατ΄εμέ, είναι σε εξαιρετικό επίπεδο αυτή τη στιγμή. Περιμένουμε την κλήρωση, όποια κι αν είναι αυτή, το ζητούμενο ήταν να ξεκινήσουμε. Σε αυτό το κομμάτι έχουν γίνει πράγματα πολλά. σε αυτούς τους μήνες, τα οποία μια μεγάλη ομάδα δεν μπορεί να διαφημίζει.

Επειδή καταντάει κουραστικό, έπρεπε να πούμε κάποια πράγματα ότι δεν είναι έτσι όπως μεταφέρονται. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ξεκινήσαμε να χτίζουμε κάτι πολύ δύσκολο, γνωρίζοντας τι έχουμε στα χέρια μας και πως θα τα καταφέρουμε. Είμαστε καλά πλέον και στο αγωνιστικό και στο διοικητικό κομμάτι. Έχουν γίνει φοβερά βήματα προόδου και βελτίωσης της ομάδας. Ξεκινήσαμε να κάνουμε μία ομάδα που ξέραμε ότι είχε πέρσι τα θέματά της και μέχρι στιγμής ανταποκρίνεται.

Κι αυτό δεν αρέσει σε κάποιους, τους ενοχλεί και δεν ξέρω γιατί. Ο καθένας έχει την κρίση του. Σας πάω λίγο πιο πίσω, γιατί έχω ακούσει να λένε, ότι ο Άρης δεν πήρε φορ. Ο Άρης όποιους ήθελε να είχε εδώ, τους έχει. Η επόμενη μέρα δεν δημιουργείται με «θα» και ευχολόγια, πρέπει να είσαι ρεαλιστής σε αυτό που κάνεις. Δεν θα διαφημίσουμε ποτέ αν πληρώθηκε η ομάδα. Υπήρχαν κενά από πέρσι, που λύνονται.

Εχουμε πάει όλοι το θέμα του Πίντο για να γιγαντώσουμε μία άρρωστη κατάσταση. Υπάρχει συννενόηση με την Φούτμπολ Λιγκ, είναι διαδικαστικό θέμα. Γιγαντώνεται και δεν ξέρω γιατί. Ασχολούνται κάποιοι με το αν ήρθε ο Φριλίγγος στον Άρη. Είναι ο καλύτερος γενικός αρχηγός της χώρας. Αν γινόταν η… πατάτα, θα μας έβγαζαν στο εκτελεστικό. Αυτό θέλουμε να προλάβουμε. Είναι σημάδια της καθημερινότητας που λύνονται. Όταν ήρθα είδα πράγματα και ανθρώπους να θέλουν να βοηθήσουν. Αναδεικνύουμε και ψάχνουμε πάντα… αίμα! Το ποτήρι στη ζωή μου το βλέπω πάντα μισογεμάτο, όχι το ανάποδο.

Το περιβόητο φιλικό με την Μπόκα. Αν θεωρεί κάποιος ότι βάλαμε τα χέρια για να βγάλουμε τα μάτια μας, ας κοιταχτεί δύο φορές στον καθρέφτη. Μας είπαν απατεώνες, κοπρίτες. Δήλωσα πως θα ήταν αλητεία να μην γίνει το ματς. Στην Ελλάδα της κρίσης σε ένα μήνα Οκτώβριο, γιατί δεν έχει ξαναγίνει, δεν έχει εισιτήρια επιστροφής. Από τη μία μέρα στην άλλη, ενώ υπήρχαν εισιτήρια, την επόμενη μέρα δεν υπήρχε τίποτα! Απίθανα πράγματα! Κυνήγι μαγισσών δεν θα παίξουμε, δεν θα βάλουμε στη διαδικασία αυτή κανέναν.

Το φιλικό με την Μπόκα θα γίνει 8 Νοεμβρίου. Το επίσημο έγγραφο δεν έχει έρθει ακόμα. Μου ήρθαν όμως τα εισιτήρια. Το δύσκολο δεν ήταν το ναι της Μπόκα, αλλά τα εισιτήρια, στην Ελλάδα της κρίσης που κάνει το εισιτήριο 2.000 ευρώ! Στις 27 του μήνα δεν έγινε, γιατί δεν υπάρχει η κατάλληλη οργάνωση στη δική τους Λίγκα. Εμείς δεν θέλαμε να γίνει το ματς 4 γιατί ήταν το μπάσκετ. Δεν θέλαμε να χάσουμε το φιλικό, όχι για εμάς, αλλά για τον κόσμο. Να νιώσουμε όλοι στον σύλλογο τι σημαίνει Άρης. Πήραμε μία πρώτη γεύση από το μπάσκετ. Αναλωνόμαστε από εκεί και πέρα.

Ναι η Μπόκα θα έρθει με τον.. Ρικέλμε. Δεν θα έρθει με τον Ρικέλμε. Δεν με ενδιαφέρει με ποιον θα έρθει η Μπόκα, εμένα. Το είπα και δημόσια και βγαίνει ο κάθε ένας να λέει την… αηδία του. Ζητήσαμε το σήμα, την Μπόκα, την μνήμη. Αυτό ζητήσαμε. Μην γελιόμαστε, κανείς δεν ξέρει τους παίκτες της Μπόκα. Να δημιουργούμε εντυπώσεις με αυτό , είναι κουραστικό.

Κάποια στιγμή όλοι πρέπει να σκεφτούμε ότι η ομάδα αυτή ταλαιπωρείται όλα αυτά τα χρόνια. Ο σεβασμός είναι το πιο απλό πράγμα, που μπορεί να νιώσει κάποιος…

Θα γίνει μία προσπάθεια για όσους έρχονται από μακριά για το φιλικό, για να νιώσουν ότι δεν τους κοροιδεύουμε. Τους σεβόμαστε…».

Για τον Θοδωρή Καρυπίδη: 

«Πληρώνει τα λάθη του, αργά, αλλά τα πληρώνει. Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι είμαι σε μία ομάδα και πληρώνονται δύο ομάδες. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Τα λεφτά που δόθηκαν πέρσι για τον Άρη, η φετινή θα ήταν πληρωμένη και θα είχε και… ρέστα. Υπάρχει όμως η υποχρέωση να πληρωθούν όσοι ήταν πέρσι κι ας μην είναι φέτος εδώ. Βαραίνει μόνο τον Καρυπίδη, κανείς άλλος δεν θα γίνει συμμέτοχος, αλλά μην το ξεχνάμε κιόλας».

Ερωτήσεις από τους εκπροσώπους τύπου…

«Δεν μπορώ να πω αν υπάρχει υπονόμευση του φιλικού. Τα εισιτήρια του φιλικού τα κλείνει το πρακτορείο της Μπόκα. Τα λεφτά για να τα κλείσει είναι από τις 20 Αυγούστου στην Αργεντινή. Είναι 70.000 ευρώ, δεν είναι λίγα και υπάρχουν αποδείξεις. Αυτό είναι απίθανο. Το ερευνήσαμε όσο γίνεται. Μην γελιόμαστε, δεν είναι εύκολο να μπεις σε μία μεγάλη εταιρία και να δεις γιατί γίνεται αυτό. Ενώ υπάρχουν 30 εισιτήρια σε αεροπλάνο των 300 θέσεων την προηγούμενη μέρα, την επόμενη μέρα να έχει.. 4! Μέχρι και σπαστά δέχθηκε να έρθει και να φύγει η Μπόκα, αλλά δεν βρήκαμε τα εισιτήρια, τα 14 και 14 για να φύγουν. Και το θέμα το ψάχνει η Μπόκα», για τα όσα είπε προηγουμένως για τα εισιτήρια.

«Σε αυτή την ομάδα, πρώτα βιολιά δεν υπάρχουν, αλλα παίκτες να πετύχουν. Δεν αλλάζουν τα πλάνα του μετά τους τραυματισμούς. Το ότι χτύπησε ο Καπνίδης στο Αιγίνιο και ευτυχώς έπαθε τη μικρότερη ζημιά, από αυτό που μπορούσε. Ενα μήνα ο Βαλεριάνος έξω; Εγώ λέω πως σε 20 μέρες θα είναι έτοιμος. Ο Καπνίδης έφυγε από τη Θεσσαλονίκη να πάει μόνος του να κάνει τεστ, σε άλλα μηχανήματα για να είναι πιο γρήγορα πίσω. Αυτός ο ζήλος που δείχνουν τα παιδιά, θα τους επαναφέρει πιο γρήγορα. Αν τον Δεκέμβριο, η ομάδα θέλει κάτι, θα παρθεί ο παίκτης δεν το συζητάμε», για τους τραυματισμούς.

«Ήταν περιπτώσεις, γιατί έχω μία διαφορετική φιλοσοφία. Πιο παλιά ο προπονητής μου ζητούσε αμυντικό χαφ κι εγώ πήρα εξτρέμ. Στο τέλος της ημέρας, δεν δικαιώθηκε κανένας μας, αλλά η ομάδα. Οι φορ που απασχόλησαν ήταν εξαιρετικά παιδιά και επαγγελματίες. Απλά δεν προχώρησε. Ήταν μέχρι ένα σημείο, μπήκαν άλλα στάνταρ μετά, για να μην είναι εδώ, συνεχίζουμε…», για τους παίκτες που δεν ήρθαν και κυρίως για τη μεταγραφή του φορ.

«Το πρόβλημα των ομάδων, είναι οι ίδιες οι ομάδες. Όταν καταπολεμήσουν το πρέπει και το κάνουν θέλω, αλλάζουν κάθε μέρα πολλα. Εισπράττω μεγάλη δίψα απ΄όλους να πετύχει αυτό που δημιουργείται. Δεν υπάρχει κορεσμός σε τίποτα, αλλά δίψα και θέληση από όλους, εντός και εκτός ομάδας», για τις εμπειρίες του, μέχρι στιγμής από τον Άρη.

«Πήρε κανείς για τον Πίντο να ρωτήσει και μετά να γράψει; Εμένα δεν με πήρε κανείς. Αν ήμασταν κοπρόσκυλα, υπογράφοντας συμβόλαιο ο Πίντο, ενώ είχε αλλάξει διαβατήριο, είχε γίνει ένα λάθος στο ονοματεπώνυμό του. Το συμβόλαιό του στάλθηκε πίσω για΄τι ήταν άκυρο. Αν ήμασταν κοπρόσκυλα θα τον διώχναμε, ήταν ήδη τραυματίας, Αλλάξαμε όλα το διαβατήριο του Πίντο, πήρε τη βίζα του, διαδικασία ολόκληρη και συγκεκριμένα. Το ότι άργησε να εγχειριστεί είμαι απόλυτα σύμφωνος. Αλλά έχει γίνει μία μεγάλη διαδικασία εδώ και καιρό. Όταν υπάρχει διαβεβαίωση του ασφαλιστικού ταμείου της Λίγκας θα περιμένουμε. Δεν σώζεται ο Άρης για 4.000 ευρώ της επέμβασης», για τον τραυματισμό του Πίντο.

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button