Μπάσκετ

Μυριούνης: «Απίστευτος ο κόσμος του Άρη, ευλογημένος που έπαιξα στον Αυτοκράτορα»!

Ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής του Άρη, Χρήστος Μυριούνης φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για την φωτογραφία που ανέβασε με το γεμάτο Κλεάνθης Βεκελίδης είπε:

Την ανέβασα και έμεινα έκπληκτος με αυτό που είδα. Την κατέβασα όμως γιατί με ενόχλησαν κάποια σχόλια. Δεν σου κρύβω πως την χρονιά που ήμουν στον Άρη πήγαινα σε κάθε ποδοσφαιρικό ματς σχεδόν. Επίσης, ήταν παιδικό όνειρο να φορέσω την φανέλα του Αυτοκράτορα, με τον Άρη μεγαλώσαμε. Με είχε πάρει τηλέφωνο ο Σαουρίδης και ήταν πολύ τιμητικό για εμένα και δεν μπορώ να το ξεχάσω. Τα είχα δώσει όλα εκείνη την χρονιά που ήμουν στον Άρη και η αγάπη που είχα πάρει ήταν σαν να έπαιξα 10 χρόνια. Εγώ δεν προσέφερα τίποτα, 1 χρόνο ήμουν αλλά ήταν όνειρο ζωής. Νιώθω ευλογημένος που έπαιξα μέσα στο Αλεξάνδρειο.

Για την φανέλα του Άρη είπε:

Όλα αυτά που είπα πριν για την φανέλα δεν ήταν σχήμα λόγου. Κάθε Πέμπτη γυρνούσαμε σπίτι να δούμε τον Άρη. Δεν υπήρχε άλλη μπασκετική ομάδα στο επίπεδο του Άρη. Όταν είχα φορέσει την φανέλα στο πρώτο παιχνίδι με διαπέρασε ένας ηλεκτρισμός. Δε μπορώ να το ξεχάσω. Για μένα αποτελεί τιμή που ήμουν συμπαίκτης με τον Γιαννάκη και τον Γκάλη στον Παναθηναϊκό.

Για τον κόσμο με τον Λεβαδειακό είπε:

Δεν γίνεται με τον Λεβαδαικό να έχεις 20.000 κόσμο. Είναι απίστευτο. Δεν πίστευα σε αυτό που είδα στις φωτογραφίες γιατί είχα αγώνα και είδα μετά το ρεπορτάζ. Ο Άρης δεν επιτρέπεται να βολοδέρνει.

Για τον Τάκη Λουκανίδη είπε:

Ο Τάκης Λουκανίδης ήταν πεθερός μου. Τον έβλεπαν στον δρόμο και τον ζούσαν όπως ο κόσμος έβλεπε τον Γκάλη. Αγάπησε πολύ τον Άρη ενώ και αυτός έπαιξε 1 χρόνο. Αυτό που μου είχε πει είναι στον τελικό δεν είχε παίξει. Είχε αποβληθεί στον ημιτελικό. Το είχε πάντα βάρος. Μιλούσε πάντα με σεβασμό για τον Άρη.

Για τον ποδοσφαιρικό Άρη είπε:

Επειδή ήμουν εκτός, έναν αγώνα έχω δει με την Λαμία. Είναι καλή ομάδα, μου αρέσει πολύ και έπαθα πλάκα με το ποδόσφαιρο που παίζει. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό. Δεν είναι τυχαία τα αποτελέσματα με το 3 στα 3. Υπομονή να έχουμε.

Για τον μπασκετικό Άρη είπε:

Σώθηκε για ένα ματς η ομάδα. Είναι ντροπή να γίνεται αυτό με τον σύλλογο. Η ομάδα βρίσκεται σε μία κανονικότητα με τον Αγγέλου και τον Γουλιέλμο. Κάνουν μικρά βήματα και δεν βιάζονται. Προσπαθούν να κλείσουν τις τρύπες από τα χρέη. Όλα θα πάνε καλά. Εύχομαι να κερδίσει εύκολα ο Άρης και να πάρει καλή διαφορά αν και το πρωτεύων δεν είναι η Ευρώπη για τον Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button