Ποδόσφαιρο

Μυθική Γιάσνα: Έκανε το δεύτερο dead ball hat-trick στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

Είναι απίστευτο, αλλά σύμφωνα με όσα μέσα έχουν επιχειρήσει να κάνουν καταγραφή, είναι αληθινό! Η Γιάσνα Τζόρτζεβιτς μπήκε για τα καλά στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Nα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Τι ακριβώς είναι το dead ball hat-trick; Είναι λοιπόν το να πετύχει ένας παίκτης γκολ μέσα από τρεις διαφορετικούς τρόπους στημένων φάσεων, με φάουλ, κόρνερ και πέναλτι.

Αυτό λοιπόν πέτυχε η Γιάσνα Τζόρτζεβιτς του Άρη απέναντι στην Καστοριά, μάλιστα με τον «αυθεντικό τρόπο» καθώς το original χατ-τρικ πρέπει να ολοκληρώνεται σε ένα ημίχρονο.

Με μια ματιά αυτό που έκανε η παίκτρια του Άρη είναι εντυπωσιακό, κοιτώντας όμως λίγο πιο προσεκτικά βλέπεις ότι είναι… μοναδικό.

Σε όλη την καταγεγραμμένη ιστορία του ποδοσφαίρου υπάρχει μόνο μία ακόμη περίπτωση παίκτη που έχει κάνει το ίδιο πράγμα. Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο Marcio Richardes ο οποίος το κατάφερε σε ένα παιχνίδι της Ιαπωνικής λίγκας μεταξύ της Albirex Niigata και της Vegalta Sendai το 2010.

Έτσι η αρχηγός του Άρη γίνεται η δεύτερη παίκτρια σε όλη την καταγεγραμμένη ιστορία του ποδοσφαίρου που καταφέρνει κάτι τέτοιο!

Για όσους αναρωτιούνται, το χατ-τρικ του Richardes ήταν επίσης «αυθεντικό» καθώς πέτυχε τα τέρματα του στο 47ο, το 68ο και το 90ο λεπτό.

Τα στοιχεία για τους παίκτες που έχουν καταφέρει κάτι τέτοιο αντλούνται από τις ιστοσελίδες theguardian.com, sportbible.com και thesefootballtimes.co .

Δείτε τα γκολ στο 67ο, το 82ο και το 89ο λεπτό.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button