ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Μπόκα: Θέλει τον Σολδάνο και προτείνει αγορά ή νέο δανεισμό

Η Μπόκα Τζούνιορς έχει ρίξει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων την παραμονή του Φράνκο Σολδάνο είτε με αγορά είτε με νέο δανεισμό

Οι εμφανίσεις του Φράνκο Σολδάνο με τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς έχουν προκαλέσει ικανοποίηση στους ιθύνοντες του συλλόγου του Μπουένος Αϊρες. Μπορεί ο 25χρονος σέντερ φορ να είχε μόλις δύο γκολ και δύο ασίστ στα 16 παιχνίδια που έδωσε με τη φανέλα των πρωταθλητών Αργεντινής, αλλά η παρουσία του στην ομάδα ήταν τόσο σημαντική, που η παραμονή του στο ρόστερ και μετά το καλοκαίρι, θεωρείται ζήτημα προτεραιότητας για τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο.

Ο τεχνικός της Μπόκα, Μιγκέλ Ανχελ Ρούσο, μίλησε με κολακευτικά λόγια για το πόσο σημαντικός είναι στην επιθετική, αλλά και την… ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του ο Σολδάνο, ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα για παραμονή του στο Μπουένος Αϊρες. Για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμη.

Μπορεί οι συζητήσεις μεταξύ συλλόγων να έχουν παγώσει σε παγκόσμιο επίπεδο, λόγω του κοροναϊού, ωστόσο, αυτό που έχει σημασία να αναφέρουμε είναι ότι η Μπόκα έχει ήδη εξιουσιοδοτήσει τον ατζέντη του Σολδάνο, να μιλήσει με τον Ολυμπιακό. Θέτοντας στο τραπέζι δύο ενδεχόμενα για την παραμονή του στο «Μπομπονέρα». Οπου αγωνίζεται ως δανεικός από τους Πειραιώτες.

Το πρώτο αφορά στην απόκτηση του πρώην ποδοσφαιριστή της Ουνιόν με κανονική μεταγραφή. Αλλά με ποσό μικρότερο από τα 5.000.000 € που προβλέπει η οψιόν αγοράς που έχει συμφωνηθεί μεταξύ των δύο ομάδων. Με το συγκεκριμένο σενάριο, ωστόσο, να ατονεί αυτή την εποχή, λόγω της οικονομικής αβεβαιότητας.

Η Μπόκα έχει ρίξει στο τραπέζι τον εκ νέου μονοετή δανεισμό του Σολδάνο έως το καλοκαίρι του 2021. Ενδεχόμενο που είναι πιθανό να επικρατήσει, εάν ο Ολυμπιακός δεν βρει κάποια καλύτερη πρόταση για τον περιζήτητο Αργεντινό το επόμενο διάστημα. Με τον ίδιο τον παίκτη, πάντως, να έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στην Μπόκα και να παίξει στο Κόπα Λιμπερταδόρες της νέας σεζόν.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σολδάνο έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023 με τον Ολυμπιακό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button