Ποδόσφαιρο

Μπούρμπος: «Ο Άρης είναι στον σωστό δρόμο, θέμα χρόνου οι τίτλοι»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Χρήστος Μπούρμπος.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το αν είναι κοντά στο ποδόσφαιρο:

Είμαι σε έναν ρόλο που είμαι… διακριτικά μέσα από το ποδόσφαιρο. Όταν ασχοληθώ με το κομμάτι του μάνατζερ θέλω να είμαι σωστός, τώρα είμαι διακριτικά. Όποτε μπορώ να βοηθήσω ένα παιδί και έχω την δυνατότητα το κάνω.

Για τον Άρη:

Από την πρώτη χρονιά που έχει πάει στην Super League η ομάδα φαίνεται ότι έχει μπει σε σωστά θεμέλια, με δουλειά και οργάνωση. Η φετινή πορεία του Άρη δείχνει την δυναμική που είχε και έχει η ομάδα.

Πέρα του ότι είναι σταθερή δείχνει η ομάδα ότι έχει και την ποιότητα. Καλώς ή κακώς αυτή είναι η δυναμική της ομάδας και τα επόμενα χρόνια θα είναι εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Έχει μπει στον σωστό δρόμο ο Άρης και με τον κόσμο δίπλα του θα έκανε ακόμη καλύτερα πράγματα.

Για το ότι ανήκε στην ομάδα της ανόδου:

Ήθελα να χαρώ τους καρπούς μας, θα ήθελα να παίξω και στην Α’ Εθνική, αλλά αυτά είναι παλιά. Εγώ χαίρομαι με την πορεία της ομάδας και την εξέλιξη της σε όλα τα επίπεδα.

Θεωρώ ότι θα κατακτήσει και έναν τίτλο η ομάδα. Φέτος ήταν μια καλή ευκαιρία, αλλά οι βάσεις έχουν μπει και πλέον είναι μόνο θέμα χρόνου.

Για την καλή άμυνα του Άρη:

Η δικιά μου άποψη σχετικά με τις επιδόσεις των ομάδων είναι ότι και η επίθεση και η άμυνα είναι μια συνολική προσπάθεια. Φαίνεται ότι συνολικά όλοι οι παίκτες έχουν βάλει το λιθαράκι τους. Από τον πρώτο επιθετικό μέχρι τον τερματοφύλακα. Αυτή είναι η διαφορά που κάνει η ομάδα του Άρη και έτσι έρχονται τα αποτελέσματα.

Φυσικά όλα αυτό φέρει και την σφραγίδα του προπονητή. Ένας προπονητής πρέπει να εμπνέει τον ποδοσφαιριστή που έχει και ο Μάντζιος έχει δείξει ότι έχει εμπνεύσει το σύνολο των παικτών.

Για τον Δεληζήση:

Δυστυχώς το ποδόσφαιρο δεν σου δίνει πάντα αυτό που αξίζεις. Ο Δέλη άργησε αλλά σιγά-σιγά το παίρνει. Είναι ένας παίκτης που είχε και έχει τις δυνατότητες να ανταπεξέλθει.

Είναι ένας παίκτης που πρέπει να μείνει, πρέπει να είναι στα αποδυτήρια, είναι σημαντικό να βρίσκονται τέτοιοι παίκτες σε τέτοιες ομάδες.

Για τον Μήτρογλου:

Είναι ένας παίκτης που έρχεται από απραξία. Επηρεάζεσαι από την αλλαγή έτσι κι αλλιώς, με την απραξία είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα. Οι δυνατότητες και οι ικανότητες του είναι αποδεδειγμένες. Μέσα από μία προετοιμασία που θα κάνει θεωρώ ότι θα είναι καλύτερος.

Για το Άρης-ΑΕΚ:

Ο Άρης πετάει σε όλα τα επίπεδα. Αγωνιστικά, ψυχολογικά, τα πάντα. Η ΑΕΚ έχει τα δικά της θέματα αλλά δεν παύει να είναι μεγάλη ομάδα. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει ο Άρης να δει με μεγάλο σεβασμό. Πιστεύω ότι θα είναι ένα ισορροπημένο παιχνίδι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button