Ποδόσφαιρο

Μπούργος: Το δόγμα του νικητή

Ο Χερμάν Μπούργος έχει πολλά χρόνια στα γήπεδα, έχει περάσει από πολλά στάδια, αντιμετωπίζοντας ακόμη και σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά αντιμετωπίζει όλες τις καταστάσεις με το μυαλό του σε μία λέξη: Νίκη!

Μπορεί ένα παιχνίδι να έχει μόλις τελειώσει και να έχεις κατακτήσει έναν τίτλο, αλλά αυτός το μόνο που σκέφτεται είναι πως θα κερδίσουμε το επόμενο. Ο μοναδικός οδηγός του Χερμάν Μπούργος στη ζωή είναι το δόγμα του νικητή. Σε όλα. Στο ποδόσφαιρο, στη ζωή, στην καθημερινότητα, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να ξεπεράσεις τα προβλήματα που παρουσιάζονται μπροστά σου.

Βάζεις το κεφάλι κάτω, ψάχνεις λύσεις και προσπαθείς να κοιτάξεις πως θα ξεπεράσεις το επόμενο εμπόδιο, έχοντας στο μυαλό σου μόνο το πως θα τα καταφέρεις. Αυτό είναι που θέλει να περάσει και στους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να μην υπάρχει ποτέ εφησυχασμός, αλλά πάντα να ψάχνουν το κάτι παραπάνω.

Λάτρης της Ελληνικής Ιστορίας, αναζητά πάντα κάτι από την πορεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως “Βουκεφάλα”, καθώς όταν έχει έναν στόχο μπροστά του, τίποτα δεν μπορεί να τον αποσπάσει. Αυτή τη στιγμή ο στόχος είναι τα δύο παιχνίδια με την Γκόμελ και εκεί έχει στοχεύσει, προκειμένου ο Άρης να προχωρήσει στην επόμενη φάση του Europa Conference League.

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button