Διεθνή

Μπουφόν: «Εκτός Ιταλίας το μέλλον μου»

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του και τη νέα αγωνιστική σεζόν παίζοντας σε ομάδα του εξωτερικού.

Τον βαστάνε ακόμα τα πόδια του τον Τζίτζι Μπουφόν και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να κόψει τον ομφάλιο λώρο με αυτό που αγαπάει περισσότερο στη ζωή του και το κάνει με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία 25 χρόνια: να παίζει ποδόσφαιρο.

Αυτό το κατέστησε σαφές και σε συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή στο πλαίσιο παρουσίας του εκδήλωση της Puma, με τον 43χρονο γκολκίπερ της Γιουβέντους να παραδέχεται πως θα ήθελε να παίξει τη νέα σεζόν εκτός Ιταλίας. 

«Όλα με οδηγούν να φύγω από την Ιταλία, επειδή η εμπειρία που είχα στο Παρίσι ήταν υπέροχη, με πλούτισε τόσο ποδοσφαιρικά όσο και ως άνθρωπο, με έκανε να νιώθω καλύτερο άτομο.

Έτσι, αν θέλω να συνεχίσω να εξελίσσομαι ως άνθρωπος θα πρέπει να βρω μία άλλου τύπου εμπειρία που να μην είναι στην Ιταλία. Θέλω να μάθω μία άλλη γλώσσα, να έρθω σε επαφή με άλλους ανθρώπους και να ξεπεράσω δυσκολίες οποιουδήποτε είδους.

Όλα αυτά είναι βήματα που σου επιτρέπουν να αισθάνεσαι μεγαλύτερη ασφάλεια. Και εγώ νιώθω καλά όταν αισθάνομαι πως κάνω κάτι για να βελτιωθώ ως άνθρωπος και όχι μόνο ως ποδοσφαιριστής», τόνισε ο έμπειρος κίπερ.

Υπενθυμίζεται πως ο Μπουφόν έχει φορέσει για έξι χρόνια τη φανέλα της Πάρμα και για 19 εκείνη της Γιουβέντους, με το μοναδικό του ποδοσφαιρικό διάλειμμα εκτός της πατρίδας του να είναι τη σεζόν 2018-19 όταν πήρε μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button