Ερασιτέχνης

Μποτζώρης: «Το αφιέρωμα των 107 ετών ήταν μόνο η αρχή, έρχονται νέα projects»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Μποτζώρης, μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το αφιέρωμα της επετείου των 107 ετών από την γένεση του Άρη:

Να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που συμμετείχαν οικειοθελώς και αφιλοκερδώς για την επίτευξη αυτού του εγχειρήματος. Τον κ. Λέντζα και τον κ Μωυσιάδη, όπως επίσης και τον κ. Γκουρατζά για την διαμόρφωση του ύμνου του συλλόγου στις απαιτήσεις του ντοκιμαντέρ. Ευχαριστούμε όλους όσους προσέφεραν τον χρόνο, τις γνώσεις, τον κόπο και το μεράκι τους, αλλά και φυσικά εξέφρασαν την αγάπη τους προς τον Άρη. Το αφιέρωμα ήταν οι βάσεις, ήταν η αρχή. Μακάρι του χρόνου ο σύλλογος να είναι ακόμη καλύτερα αγωνιστικά και φυσικά να προετοιμάσουμε ένα ακόμη καλύτερο αφιέρωμα για την επέτειο γενεθλίων.

Για την επέτειο των 70 ετών από τα εγκαίνια του «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Νοέμβριο:

Αυτή η επέτειος είναι η αφορμή να κρατήσουμε ζωντανή την μνήμη κάποιων ανθρώπων που συνέβαλαν στην ύπαρξη του χώρου που φιλοξενεί τις προσδοκίες, τις χαρές και τις λύπες μας. Θεωρώ και πιστεύω, όπως όλοι οι Αρειανοί θεωρούν, πως το «Κλεάνθης Βικελίδης» παραμένει απόρθητο στην Ευρώπη. Ο Άρης δεν ηττήθηκε παρουσία φιλάθλων του στο γήπεδο αυτό. Για μένα αυτή η παράδοση εξακολουθεί να είναι ζώσα, γιατί ο Άρης είναι ο κόσμος του. Ο Άρης χωρίς τον κόσμο του στην Β΄ Εθνική θα είχε ηττηθεί από την Ρόμα. Χωρίς τον κόσμο του θα είχε ηττηθεί από την Ατλέτικο. Τον Νοέμβριο θα υπάρξει κάτι ανάλογο λοιπόν με το αφιέρωμα των 107 ετών.

Για το τι είναι Άρης για τον ίδιο και τι μήνυμα βγάζει η επέτειος των 107 χρόνων του συλλόγου:

Ο Άρης πάλευε μόνος και συνεχίζει να παλεύει μόνος, παρά τα όσα προσπαθούν κάποιοι να καλλιεργήσουν, για να επηρεάσουν την πίστη και την ενότητα των Αρειανών. Δέχονται πολύ εύκολα άλλες ομάδες να είναι πάνω από αυτούς, αλλά δεν δέχονται από τον Άρη. Αν είναι ο Άρης από πάνω τους, θα πουν οτιδήποτε για να πλήξουν το μέγεθος της επιτυχίας του συλλόγου.

Ο Άρης για όλους εμάς είναι αυτό που είπε ο αγαπητός κ. Στέλιος, είναι μία όαση. Όλοι οι Αρειανοί ταυτιστήκαμε με αυτήν την έκφραση πιστεύω. Παρά τις δυσκολίες και το τι μπορεί να συμβαίνει, το γήπεδο και ο Άρης για εμάς είναι μία όαση. Ο Άρης είναι τρόπος ζωής, είναι κομμάτι της καθημερινότητας, είναι κομμάτι της ύπαρξής μας.

Για το ποδόσφαιρο:

Τα πράγματα είναι πολύ ενθαρρυντικά. Δεν το λέω μόνο από βαθμολογικής άποψης. Η θέση της ομάδας από μία άτυχη στιγμή ή ένα σφύριγμα μπορεί να αλλάξει. Το θέμα είναι πως τα τελευταία 3 έτη, κάθε χρόνο ο Άρης βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τον προηγούμενο. Τόσο από άποψη οικοδομών και οργάνωσης, όσο και από άποψη αποδοχής. Όλα αυτά μαζί συνιστούν πρόοδο. Ο Άρης υπό την προεδρία και την καθοδήγηση του κ. Καρυπίδη κάθε χρόνο δυναμώνει.

Ανεξάρτητα από το εάν θα τερματίσει 2ος ή 3ος ο Άρης ή αν θα πετύχει φέτος τον στόχο του Κυπέλλου ή του χρόνου. Όταν προετοιμάζεσαι κάθε χρόνο με την επιτυχία, κάποια στιγμή θα έρθει νομοτελειακά. Το Κύπελλο για εμένα πρέπει να σταματήσει να είναι στόχος. Ο σύλλογος και το ποδοσφαιρικό τμήμα αν συνεχίσει να δουλεύει με τον τρόπο που δουλεύει, με το κλίμα της οικογένειας που επικρατεί και την καθοδήγηση ενός ισχυρού ανδρός, όχι μόνο οικονομικά, αλλά και από την άποψη της λήψης αποφάσεων, το Κύπελλο θα έρθει μόνο του.

Για το μπάσκετ:

Το μπάσκετ είναι μία άλλη υπόθεση. Ο στόχος του Άρη, δεν τιμά ούτε την ιστορία του συλλόγου, ούτε τις προσδοκίες των Αρειανών, είναι η σωτηρία. Όσον αφορά την επόμενη ημέρα, θα πρέπει να βρεθούμε, να συζητήσουμε και συναποφασίσουμε ποια θα είναι τα επόμενα βήματα. Το τμήμα κατά αυτόν τον τρόπο δεν μπορεί να προχωρήσει. Θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις. Θα πρέπει να υπάρξει ένα διοικητικό σχήμα το οποίο θα αναλάβει με συνέπεια το μέλλον του συλλόγου. Και φυσικά να λύσει το ban.

Για την επόμενη ημέρα του Ερασιτέχνη Άρη με το lockdown:

Δυστυχώς πηγαίνουμε στο γήπεδο και το βλέπουμε άδειο. Άδειο όχι μόνο τον κόσμο, αλλά κι από τις φωνές των νεαρών αθλητών/τριών και των προπονητών, που η καθημερινότητά τους ήταν να καλλιεργούν το αθλητικό πνεύμα και την αθλητικότητα των παιδιών. Μιλώντας με την πανεπιστημιακή μου ιδιότητα, θεωρώ πως σύντομα θα υπάρξει ύφεση, κυρίως λόγω των εμβολιασμών και του καιρού. Ευελπιστούμε πως την νέα χρονιά θα έχουμε και τους αθλητές και αθλήτριες κοντά μας, αλλά και τον κόσμο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button