Μπάσκετ

Μπλατ: “Έχει κλάση και επίπεδο ο οργανισμός του Άρη, θα είναι καλύτερος αγωνιστικά όσο περνάει ο καιρός”

 

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε αρχικά:

“Ευχαριστώ τον οργανισμό του Άρη για το θερμό καλωσόρισμα σε μένα και τον Σάσα. Έχουν κλάση, έχουν επίπεδο και τους ευχαριστώ πολύ… Αν έχετε δει την ταινία “Επιστροφή στο μέλλον”, καταλαβαίνετε τι συμβαίνει. Είμαι εδώ με μια άλλη μεγάλη ομάδα, τον Ολυμπιακό”.

Για τον αγώνα είπε:

“Σήμερα το ματς είχε δύο ιστορίες. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά και στις δύο πλευρές του γηπέδου και στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ακριβώς το αντίθετο. Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στην ομάδα του Άρη γι’ αυτό. Είναι θετικό ότι μέσα σε αυτό το γήπεδο, με αυτόν τον αντίπαλο φεύγουμε με νίκη”.

Για τον Άρη είπε:

“Όσο περνάει η χρονιά ο Άρης αν και δεν έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα θα δυναμώνει και θα κάνει νίκες…”.

Ρωτήθηκε για την επιστροφή του στο Παλέ ως αντίπαλος και απάντησε:

“Εδώ για μένα υπήρχε πάντα ένα συναίσθημα, η ιστορία και η παράδοση του μπάσκετ, πρωτίστως λόγω του Νίκου Γκάλη και αυτό το γήπεδο μαζί με τον Άρη και τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό δημιούργησαν την παράδοση του ελληνικού μπάσκετ προς το εξωτετικό… Έπαιξα εναντίον του Νίκου Γκάλη στο κολέγιο, είναι πάντα ενδιαφέρον το πως ο Γκάλης που ήταν καλός στο κολέγιο, έγινε αυτό που έγινε στην Ευρώπη, από τους καλύτερους παίκτες εδώ και νιώθω τυχερός που μπορώ να κοουτσάρω τώρα έναν παίκτη με παρόμοια χαρακτηριστικά, τον Βασίλη Σπανούλη. Είναι πολύ ιδιαίτερο που επέστρεψα εδώ και νιώθω αυτή την ιστορία, αυτή την παράδοση… Το καλό για μένα είναι ότι καθημερινά βλέπω έναν παίκτη σαν τον Γκάλη…”.

Για το τι έγινε και η ομάδα του δεν ήταν ίδια στο δεύτερο ημίχρονο είπε:

“Στο δεύτερο μέρος σταματήσαμε να παίζουμε με ταχυτήτα και ένταση και αποστάσεις, ο Άρης ξεκίνησε να παίζει όπως τον βολεύει. Αν παίζεις παιχνίδι 65-70 πόντων, θα είναι πάντα ένα κλειστό παιχνίδι, μπορούν να το κερδίσουν όλοι…”.

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button