Γενικά

Μπεκατώρου: Στο πλευρό της η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας

Eξέδωσε ανακοίνωση στήριξης η Παγκόσμια Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας για την Σοφία Μπεκατώρου.

Ανακοίνωση στήριξης στην Ελληνίδα Αθλήτρια εξέδωσε η World Sailing εξέδωσε , ενώ ταυτόχρονα στην ανακοίνωση φιλοξενείται και σχόλιο της προέδρου της Επιτροπής Αθλητών της Παγκόσμιας Ιστιοπλοΐας και μέλους του Παγκόσμιου Ιστιοπλοϊκού Συμβουλίου Jo Aleh.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η World Sailing, ως ο παγκόσμιος φορέας για το άθλημα της ιστιοπλοΐας, έχει μηδενική ανοχή για κακοποίηση και παρενόχληση σε οποιαδήποτε μορφή.

Οι ιστιοπλόοι έχουν το δικαίωμα σε μια θετική και ευχάριστη εμπειρία του αθλήματος σε ένα ασφαλές περιβάλλον, χωρίς φόβο κατάχρησης και παρενόχλησης.

Η World Sailing (Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας) έχει δεσμευτεί να προστατεύει και να διασφαλίζει την ευημερία των ατόμων στο άθλημα.

Η World Sailing υποστηρίζει τη Σόφια Μπεκατόρου, δύο φορές Ολυμπιονίκης και μέλος της Επιτροπής Αθλητών της World Sailing, μετά την γενναία της απόφαση να παρουσιάσει την φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε ως αθλητής.

Η Jo Aleh, πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητών της Παγκόσμιας Ιστιοπλοΐας και μέλος του Παγκόσμιου Ιστιοπλοϊκού Συμβουλίου, σχολίασε: «Η Σόφια έδειξε τεράστια γενναιότητα όταν βγαίνει μπροστά και μιλάει δημόσια. Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή για αυτήν και έχει την πλήρη υποστήριξη της παγκόσμιας ιστιοπλοϊκής κοινότητας.

Η Σόφια είναι τεράστια αθλήτρια, γνωστή για το πάθος και τη δέσμευσή της στο άθλημα. Έχει οδηγήσει στο νερό και τώρα έξω από αυτό. Ελπίζω ότι η γενναιότητά της μπορεί να εμπνεύσει άλλους που έχουν αδικηθεί να προχωρήσουν και ότι εκείνοι που έχουν διαπράξει τέτοια εγκλήματα θα λογοδοτούν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button