ΓενικάΠοδόσφαιρο

Μπαρτσελόνα: Υποχρεωτική άδεια και δυσφορία υπαλλήλων

Έντονη δυσφορία των υπαλλήλων της Μπαρτσελόνα προκάλεσε η απόφαση της διοίκησης να τους θέσει σε υποχρεωτική άδεια με αποτέλεσμα αρκετοί εξ αυτών να χάσουν το 100% του μισθού τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού “Cadena COPE”, οι ιθύνοντες των “μπλαουγκράνα” αποφάσισαν να κάνουν χρήση της ειδικής διάταξης της ισπανικής κυβέρνησης για τις επιχειρήσεις που έχουν χάσει σημαντικό κομμάτι του τζίρου τους λόγω της πανδημίας.

Ήδη οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της Μπαρτσελόνα αποδέχθηκαν τη μείωση 70% στους μισθούς τους για όσο διάστημα διαρκέσει η κρίση. Βέβαια, είχαν θέσει ως προϋπόθεση για να αποδεχθούν το “ψαλίδι”, να μην επηρεαστούν οι μισθοί των υπολοίπων εργαζομένων, αλλά όπως όλα δείχνουν κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

“Είμαστε πολύ νευριασμένοι, δεν έχουμε καμία ενημέρωση από τη διοίκηση και δεν υπάρχει κάποια διαπραγμάτευση. Είναι λάθος”, υποστηρίζει υπάλληλος της ομάδας, που προφανώς δεν κατονομάζεται, σε δήλωσή του, στον ραδιοφωνικό σταθμό της Καταλονίας.

Το δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρει πως αρκετοί από τους υπαλλήλους θα χάσουν έως και ολόκληρο το μισθό τους, σε περίπτωση που τεθούν σε υποχρεωτική άδεια. Ωστόσο, είναι δεδομένο πως θα προκύψουν αντιδράσεις τόσο εντός ομάδας όσο κι από τον κόσμο. Κάτι που σημαίνει πως δεν αποκλείεται οι διοικούντες την “Μπάρτσα” να κάνουν πίσω.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button