ΜπάσκετΠοδόσφαιρο

Μπαρμπουνάκης: «Κατάλληλες συνθήκες για να δοθεί το Παλέ – Πιέζει για το -6 ο Ζέρβας

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο αντιδήμαρχος αθλητισμού της Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά για την διαφαινόμενη επιστροφή της Εθνικής στην Θεσσαλονίκη ανέφερε:

Έγινε μία πρώτη συνάντηση, μάλιστα η πρώτη συνάντηση της νέας διοίκησης της ΕΟΚ. Η αγάπη για το μπάσκετ είναι εμφανής από τις πρώτες κινήσεις του.

Μάλιστα εξέφρασε την επιθυμία δήμος Θεσσαλονίκης και ΕΟΚ να συνεργαστούν. Φυσικά σταθήκαμε πλάι σε αυτήν την ιδέα και τώρα θα τρέξουμε την διαδικασία για να υποδεχθούμε μετά από 34 χρόνια την Εθνική Ελλάδος.

Για το αν περιμένουμε και άλλες διοργανώσεις:

Η νέα διοίκηση της ΕΟΚ θέλει να φιλοξενήσει διοργανώσεις, ο δήμος θέλει να φιλοξενήσει διοργανώσεις. Συζητήσαμε για να κάνουμε ξανά τουρνουά 3 on 3 στην Θεσσαλονίκη.

Για το Αλεξάνδρειο:

Στις 28 Νοέμβρη θα έρθει και πάλι η διοίκηση της ΕΟΚ, το θέμα αυτό που υπάρχει πρέπει να λυθεί με τον καλύτερο τρόπο και τις καλύτερες προϋποθέσεις. Πρέπει η ΚΑΕ Άρης και ο Άρης να αποκτήσει το γήπεδο που πρέπει να αποκτήσει με τους σωστούς όρους.

Πρέπει να αναγνωριστεί ο Άρης από την κυβέρνηση και να παραχωρηθεί το Nick Galis Hall, τώρα είναι οι καλύτερες συνθήκες από κάθε άλλη στιγμή για να γίνει αυτό το αίτημα πραγματικότητα.

Για το -6 που έχει επιβληθεί στον Άρη:

Είναι ένα σκάνδαλο, περιμένω και εγώ όπως όλοι οι φίλαθλοι να αποκατασταθεί άμεσα αυτή η αδικία. Είναι παράλογο το -6 και ακραίο ότι ξεκινήσαμε έτσι.

Αν η απόφαση ήταν δίκαιη -που αμφιβάλλω- θα έπρεπε οι βαθμοί να αφαιρεθούν από προηγούμενο πρωτάθλημα. Και ο δήμαρχος πιέζει για το -6 ενώ μας λέει συνέχεια την τελευταία εβδομάδα για το γήπεδο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button