Ποδόσφαιρο

Μπανιώρας: «Ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει τεράστια ποινή, η Ξάνθη δεν έχει ελπίδες, θα πέσει κατηγορίες»

Ο πρώην παράγοντας του Άρη, Μιχάλης Μπανιώρας, μιλώντας στο Yellow Radio 92.8 ανέλυσε την υπόθεση «ΠΑΟΚ – Ξάνθη» καθώς και το σύστημα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα & Ιάσονα Μίσχο:

Τι είπε αρχικά για τα σενάρια συνιδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης:

«Τα γεγονότα είναι αναμφισβήτητα, αν και φαινόταν. Υπάρχουν έγγραφα, τελείωσε. Ο ΠΑΟΚ δεν θα πέσει, γιατί έχει κόσμο. Έχει μια διοίκηση που τους έσωσε με τα χρέη κλπ. Έχει επίσης έναν επιχειρηματία που «τρύπησε» στην ΕΠΟ. Φαίνεται να αγόρασε και τη Ξάνθη, είναι αδιανόητο και παράνομο από τη FIFA.

Μπήκε με το πιστόλι, έβρισε τον μελλοντικό πρωθυπουργό και μετά έκανε ”κωλοτούμπα” και πήγε τον βρήκε. Ο καλύτερος τους παίκτης πέρυσι σε άλλη ομάδα πήγε στη Γαλλία (σ.σ. Κουλούρης). Πρέπει να σταματήσει, αδικεί την ομάδα του. Δεν είναι έτσι ο ΠΑΟΚ. είναι μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο. Ο γιος του ανεβάζει ανόητα πράγματα και ασυναρτησίες. Πρέπει να ξέρουν πως αυτό που παίζει μπορεί και να χάσει».

Πρόσθεσε ότι:

«Η διοίκησή τους βγάζει φανατισμό στους οπαδούς: α) με τον Ολυμπιακό, τύπου αυτά έκαναν αυτοί, αυτά κι εμείς και β) αφού καθάρισαν τον Ηρακλή, θέλουν και τον Άρη. Να γίνει το ”μια πόλη, μια ομάδα”. Τους έχει μείνει σύνδρομο. Ως Αρειανός λέω ότι χωρίς ΠΑΟΚ δεν ζούμε, για λόγους ανταγωνισμού.

Η Ελλάδα είναι πίσω οργανωτικά, αλλά πρέπει να γίνουμε κανονική χώρα. Μπορεί η δικαιοσύνη να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο; Όχι. Δεν μπορούν να το ελέγξουν. Η Γιουβέντους είχε πέσει κατηγορία, πήγαν κολοσσοί στη φυλακή, θα γίνει σε εμάς».

Για την κατάληξη της υπόθεσης:

«Ο Σαββίδης θα πληρώσει τεράστιο χρέος-ποινή και η Ξάνθη μπορεί να πέσει δύο κατηγορίες. Δεν υπάρχει ελπίδα για τη Ξάνθη. Η τιμωρία απλά σε αυτόν που εξαγόρασε δεν θα είναι η ίδια γιατί η πολιτεία δεν θα μπορέσει να το κάνει.

Βγήκε ο Κούγιας και είπε ότι έχουμε υπόνοια για 2-3 ομάδες που δεν ξέρουμε πού ανήκουν. Έκανε μεγάλη στροφή από τον Σαββίδη, γίνονται όργια, δεν είναι αυτό πρωτάθλημα».

Για τους δανεικούς του ΠΑΟΚ:

«Όσον αφορά τους δανεικούς, δηλαδή ο ΠΑΟΚ με τους παικταράδες Μπίσεσβαρ, Γιαννούλη κ.α. δεν μπορεί να κερδίσει αντιπάλους αν παίζουν οι δανεικοί; Είδα τα γκολ που δέχθηκε πέρυσι η Ξάνθη από τον ΠΑΟΚ».

Σχολίασε:

«Έπρεπε να υπάρχει καθαρή δύναμη να τα διεθνοποιήσει. Ο Ολυμπιακός δεν είναι καθαρός. Ο Άρης δεν μπορεί. Η προσπάθεια του είναι να μπει στους «6» και στην Ευρώπη ώστε να πάρει χρήματα και να επιβιώσει οικονομικά. Οι δυνατότητες να κάνει μεγάλους αγώνες όπως ο Μαρινάκης εξωαγωνιστικά δεν υπάρχουν. Θα υπάρξουν ποινές πάντως στην υπόθεση ΠΑΟΚ – Ξάνθης».

Για τον Καρυπίδη:

«Ο Καρυπίδης δεν έχει πολλά χρήματα αλλά είχε το θάρρος να πάρει την ομάδα. Χρειάζεται περισσότερα χρήματα για να κυνηγήσεις πράγματα εξωαγωνιστικά. Πρέπει να αλλάξει το ποδόσφαιρο, δεν ξέρω ποιος είναι ο εγκέφαλος που τους καθοδηγεί. Δεν είναι η οικογένεια Σαββίδη, κάποιος είναι στο παρασκήνιο και κινεί τα νήματα».

Τέλος ανέφερε:

«Όταν πήρε τον Ολυμπιακό ο Κόκκαλης η γυναίκα του έβγαζε ένα περιοδικό ποικίλης ύλης και αφιέρωσε ένα τεύχος με τους 20 πρώτους διαιτητές της χώρας με φωτογραφίες του και αναλυτικά όλα τους τα προσωπικά στοιχεία. Από οικογένεια μέχρι και τι φαγητό τους αρέσει. Ήταν ένας έμμεσος τρόπος πίεσης».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button