Ποδόσφαιρο

Μπακούτσης: «Να πάρουμε τους 3 βαθμούς και να παραμείνουμε πρώτοι»

Ο Πέτρος Μπακούτσης μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι του Άρη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, τονίζοντας ότι οι κίτρινοι πάνε για τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Στην αρχή των δηλώσεών του είπε: «Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Αστέρας είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος αλλά σίγουρα πάμε για τη νίκη για να εξασφαλίσουμε τους τρεις βαθμούς και να μείνουμε πρώτοι στην βαθμολογία». 

Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης είπε: «Σίγουρα πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας, τον εμπιστευόμαστε πάρα πολύ και πιστεύω ότι αν κάνουμε αυτό που μας λέει θα κερδίσουμε». 

Για το αν το προηγούμενο διάστημα -με το παιχνίδι που αναβλήθηκε- επηρέασε την ομάδα είπε: «Σίγουρα μας επηρέασε άλλα όχι αρνητικά, είχαμε χρόνο να δουλέψουμε σε διάφορα κομμάτια που έπρεπε και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ αυτό το κενό που είχαμε». 

Για τους καινούριους παίκτες είπε: «Οι καινούριοι παίκτες που έχουν έρθει έχουνε μεγάλη ποιότητα και οι προηγούμενοι ήτανε πολύ καλοί. Τώρα είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία και αυτό φαίνεται καλύτερο». 

Για την επιστροφή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά το παιχνίδι που έδωσε ο Άρης στους «Ζωσιμάδες» με τον Απόλλωνα είπε: «Το να μην παίζεις στο σπίτι σου είναι έχει διαφορά. Ανυπομονούμε πολύ να παίξουμε και να δώσουμε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα και να χαρεί ο κόσμος».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button