Ποδόσφαιρο

Μπακούρας: «Υπάρχει… στερητικό σύνδρομο, καθήκον μας να στηρίξουμε την ομάδα»

Στο Υellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο Λεωνίδας Μαπκούρας γενικός διευθυντής της ΕΔΑ Θεσσαλονίκης- Θεσσαλίας.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για τα διαρκείας:

Το διαρκείας είναι καθήκον, πρέπει να συνεχίσουμε να βοηθάμε για να πάμε ακόμη καλύτερα, ακόμη πιο ψηλά. Έχουν γίνει πάρα πολλά βήματα, ο Άρης έχει βελτιωθεί σαν ομάδα, σαν εταιρία, σαν οργάνωση.

Κόβεις κάποιους καφέδες και παίρνεις διαρκείας, κόβεις ένα ποτό και παίρνεις διαρκείας. Είχαμε εποχή Αμπρέου 12.000 διαρκείας, δεν πρέπει να έχουμε τώρα 15.000; Προφανώς και όταν χτίζονται οι ομάδες θα υπάρξουν κάποιες αναποδιές, αλλά πρέπει να στηρίξουμε.

Ο φίλαθλος πάει μια ώρα νωρίτερα, περνάει καλά, βλέπει την ομάδα του και έτσι είναι η ψυχολογία κάθε φιλάθλου, δεν τα σκέφτονται αυτά, πρέπει να παίρνουν όλοι τα εισιτήρια διαρκείας.

Για τον 1,5 χρόνο χωρίς κόσμο στα γήπεδα:

Υπάρχει… στερητικό σύνδρομο, όλοι θέλουμε να βρισκόμαστε στο γήπεδο της Κυριακές, να είμαστε με τους φίλους μας, να χειροκροτάμε, να στεναχωριόμαστε, να δίνουμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο, δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις έτσι κι αλλιώς.

Για τα οικονομικά του Άρη:

Τα πράγματα είναι ήδη καλά, και σκεφτείτε τι θα γίνει όταν το περιβάλλον βελτιωθεί. Σκεφτείτε όταν αρχίσουν τα έσοδα και από τα διαρκείας και από την μπουτίκ. Να προσπαθήσει ο Καρυπίδης να επωφεληθεί οικονομικά περισσότερο και να έχει περισσότερα έσοδα.

Για το τι βλέπει από την αγορά:

Από αυτά που βλέπω εγώ θα υπάρχει ανάπτυξη και φέτος και του χρόνου, και θα έχουμε ραγδαία ανάπτυξη έως το 2024.

Για το ban:

Όλο αυτό είναι ένας εφιάλτης, ένας άνθρωπος που ανέλαβε μία καινούργια ΠΑΕ πρέπει να πάει πίσω το 2010. Σίγουρα θα μειωθεί και το μπάτζετ, ας ελπίσουμε όμως αυτά τα πράγματα να είναι τα τελευταία.

Πρέπει και εμείς όμως να βοηθήσουμε, να βάλουμε πλάτη για τα λάθη του παρελθόντος.

Για τα όσα έχει κάνει ο Καρυπίδης:

Δεν θα κάνουμε τον Καρυπίδη Θεό, Θεός είναι μόνο ο Άρης. Αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι έχει κάνει πολλά πράγματα, να του πούμε να προχωρήσει και ότι είμαστε μαζί του.

Το Ρύσιο είναι η μέρα με την νύχτα από όταν ανέλαβε, είναι ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο. Τώρα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να βελτιώσει το γήπεδο μας τις υποδομές.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button