Ερασιτέχνης

Μπάσκετ: Προσφορά της Ακαδημίας του Άρη για εγγραφή μέχρι το τέλος της σεζόν

Η Ακαδημία Μπάσκετ του Α.Σ. Άρης προσφέρει ένα προνομιακό πακέτο στους νεαρούς αθλητές που είναι γεννημένοι το 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 και θέλουν να εγγραφούν και να συμμετάσχουν στο αναπτυξιακό πρόγραμμα του Αυτοκράτορα.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Η προσφορά ισχύει από σήμερα (03/03/20) έως το τέλος της σεζόν. Συγκεκριμένα, όσα παιδιά εγγραφούν από σήμερα, θα πληρώσουν το ποσό των 90 ευρώ και θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα των προπονήσεων έως τα μέσα του Ιουνίου. Στην προσφορά περιλαμβάνεται στολή double face αλλά και τσάντα του ΑΡΗ.

Η κίνηση αυτή γίνεται για να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους νεαρούς αθλητές, που επιθυμούν να γνωρίσουν το άθλημα, να ξεκινήσουν με εξαιρετικά χαμηλή τιμή το ταξίδι στο μαγικό χώρο του μπάσκετ! Η Ακαδημία του ΑΡΗ εγγυάται τις καλύτερες συνθήκες ώστε τα παιδιά να παραμείνουν σ’ αυτήν και για τις επόμενες χρονιές, ώστε να μάθουν από ένα απόλυτα καταρτισμένο σταφ τα μυστικά του μπάσκετ και να γίνουν οι αστέρες του μέλλοντος.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας του ΑΡΗ, Αχιλλέα Παπαδημητρίου, στο τηλ. 6977 138164.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com